JOGGINGSCHOENEN VOOR HEREN RUN COMFORT BLAUW

€45.00 −30%
€3150
*Van 16-2-2021 en zolang de voorraad strekt

We ontwikkelden deze schoenen om een optimaal comfort te garanderen op al je joggings (1 tot 3 keer / week, tot 1 uur), op de weg of op de loopband.

Omdat niets zo comfortabel is als een binnenschoen, bedachten we de Run Comfort. Deze hardloopschoen combineert als geen ander comfort, souplesse, zachtheid en ondersteuning!

Vraag & Antwoord

Kleur:

Inktblauw

Maat:

maatwijzer
PROMO
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6

PRODUCTVOORDELEN

Schokdemping

Dempt de schokken en verspreidt de schokgolven van het hardlopen.

Draagcomfort

Rekbare stof en geen naden op de voorvoet.

Flexibiliteit

Flexgroeven om je voetafrol te ondersteunen bij elke stap.

Positiebehoud product

Verstevigingen achteraan en vooraan synthetische straps rond je voet.

Grip

Rubber inzetstukken op de buitenzool.

TECHNISCHE INFORMATIE

WAT MAAKT DE RUN COMFORT ZO IDEAAL VOOR JOGGING?

Bij het hardlopen ontstaat er bij elk contact met de grond een schokgolf die het equivalent is van ongeveer 3 keer je eigen lichaamsgewicht. Die golf plant zich voort van de hiel tot helemaal bovenaan je ruggengraat. Je gewrichten fungeren daarbij als schokdempers, maar uiteraard worden ze zwaar op de proef gesteld. En net om je te beschermen tegen die schokken ontwikkelden we de joggingschoen RUN COMFORT DECATHLON.

RUN COMFORT, GRAAG! MAAR WAT MAAKT HEM ZO COMFORTABEL?

Het comfort van de hardloopschoen RUN COMFORT, speciaal gemaakt voor regelmatige joggers, wordt bepaald door 3 elementen: het dempende schuim, het instapcomfort en de steun.

WAT IS HET NUT VAN DEMPING IN EEN JOGGINGSCHOEN?

Als je wilt blijven hardlopen, moet je je lichaam beschermen (gewrichten, rug, knieën) tegen schokken en trillingen. De schokdemping in de RUN COMFORT is zodanig ontwikkeld dat het de impact van die herhaalde schokken tijdens het hardlopen beperkt.

WAT ZORGT VOOR DEMPING IN DE JOGGINGSCHOENEN RUN COMFORT?

Voor de demping van de RUN COMFORT zorgt een zool gemaakt uit een exclusief, zacht en soepel EVA-schuim, dat we Kalensole hebben gedoopt, en ons Circular System. Dat laatste is een opening in het schuim ter hoogte van de hiel, zodat de schokgolf op die plek doeltreffender en gelijkmatiger verspreid wordt.

WAAROM IS EEN GOEDE STEUN ZO BELANGRIJK?

Een goede ondersteuning tijdens het joggen is om meerdere redenen belangrijk: om wrijving te vermijden, irritatie tegen te gaan, geen blaren te krijgen...

WAT ZORGT ER VOOR DE ONDERSTEUNING IN DE RUN COMFORT?

De joggingschoenen RUN COMFORT zijn achteraan verstevigd en vooraan uitgerust met synthetische straps, die de voet mooi omsluiten en ondersteunen tijdens het hardlopen.

HOE KIES JE DE MAAT VAN JE JOGGINGSCHOENEN?

Voor een optimaal comfort kies je best een maatje groter dan je gebruikelijke maat. Er moet 1 centimeter tussen je teen en de voorkant van de schoen zitten, je voeten zwellen immers wat op tijdens het sporten.

WAT IS DE DROP VAN EEN SCHOEN?

De drop is eigenlijk het verschil in hoogte tussen het hoogste punt (de hiel) en het laagste punt (de tip) van de schoen. Simpel gezegd: naaldhakken hebben een heel hoge drop, het verschil tussen hiel en tip is immers immens. Een slipper heeft dan weer geen drop.

WAT IS DE DROP VAN DE HARDLOOPSCHOENEN RUN COMFORT?

Het hoogteverschil tussen de voor- en achterkant van de zool bedraagt 10 mm.

HOE KAN IK MIJN RUN COMFORT SCHOENEN ONDERHOUDEN?

Was je schoenen niet in de machine, dat tast de eigenschappen van de verschillende technologieën en de fysieke kenmerken aan, waardoor het mesh op de wreef kan loskomen, krimpen of scheuren.
Als ze echt niet meer om aan te zien zijn door de modder, was ze dan met wat zeepwater en een synthetisch borsteltje. Gebruik nooit bleekwater! Afspoelen met zuiver water.
En niet laten drogen op of vlak onder een warmtebron.

HOEVEEL WEEGT DE RUN COMFORT?

300 g in maat 43.

IN WELKE MATEN IS DE SCHOEN VERKRIJGBAAR?

Van 39 tot 47.

WAT ZIJN DE HEILZAME EFFECTEN VAN JOGGEN?

Joggen is de perfecte sport om:
1. een frisse neus te halen
2. je lichaam te onderhouden
3. je spieren geleidelijk te versterken
4. op gewicht te blijven of af te vallen
5. je botten in topvorm te houden

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Buitenkant van 60% Polyester, 35% Polyurethaan, 5% Thermoplastisch polyurethaan Zool van 50% EVA, 30% Styreen-butadieenrubber, 20% Thermoplastisch polyurethaan Binnenkant van 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Buiten het bereik van uv-stralen bewaren.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor teamsporten en racketsporten.

TESTS

Deze schoenen werden door een groep hardlopers verschillende maanden lang getest op de weg. Ze werden ook onderworpen aan meerdere mechanische tests in het lab.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord