Joggingschoenen Run Comfort heren zwart

€4500
8488646

We ontwikkelden deze schoenen om een optimaal comfort te garanderen op al je joggings (1 tot 3 keer / week, tot 1 uur), op de weg of op de loopband

Omdat niets zo comfortabel is als een binnenschoen, bedachten we de Run Comfort. Deze hardloopschoen combineert als geen ander comfort, souplesse, zachtheid en ondersteuning!

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Schokdemping

Schokdemping

Dempt de schokken en verspreidt de schokgolven van het hardlopen

Draagcomfort

Draagcomfort

Rekbare stof en geen naden op de voorvoet

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Flexgroeven om je voetafrol te ondersteunen bij elke stap

Positiebehoud product

Positiebehoud product

Verstevigingen achteraan en vooraan synthetische straps rond je voet

Grip

Grip

Rubber inzetstukken op de buitenzool.

TECHNISCHE INFORMATIE

WAT MAAKT DE RUN COMFORT ZO IDEAAL VOOR JOGGING?

Bij het hardlopen ontstaat er bij elk contact met de grond een schokgolf die het equivalent is van ongeveer 3 keer je eigen lichaamsgewicht. Die golf plant zich voort van de hiel tot helemaal bovenaan je ruggengraat. Je gewrichten fungeren daarbij als schokdempers, maar uiteraard worden ze zwaar op de proef gesteld. En net om je te beschermen tegen die schokken ontwikkelden we de joggingschoen RUN COMFORT DECATHLON.

RUN COMFORT, GRAAG! MAAR WAT MAAKT HEM ZO COMFORTABEL?

Het comfort van de hardloopschoen RUN COMFORT, speciaal gemaakt voor regelmatige joggers, wordt bepaald door 3 elementen: het dempende schuim, het instapcomfort en de steun.

WAT IS HET NUT VAN DEMPING IN EEN JOGGINGSCHOEN?

Als je wilt blijven hardlopen, moet je je lichaam beschermen (gewrichten, rug, knieën) tegen schokken en trillingen. De schokdemping in de RUN COMFORT is zodanig ontwikkeld dat het de impact van die herhaalde schokken tijdens het hardlopen beperkt.

WAT ZORGT VOOR DEMPING IN DE JOGGINGSCHOENEN RUN COMFORT?

Voor de demping van de RUN COMFORT zorgt een zool gemaakt uit een exclusief, zacht en soepel EVA-schuim, dat we Kalensole hebben gedoopt, en ons Circular System: Dat laatste is een opening in het schuim ter hoogte van de hiel, zodat de schokgolf op die plek doeltreffender en gelijkmatiger verspreid wordt.

WAAROM IS EEN GOEDE STEUN ZO BELANGRIJK?

Tijdens het joggen moet je voet goed worden omsloten, om verschillende redenen: om wrijving te vermijden, irritatie tegen te gaan en geen blaren te krijgen.

WAT ZORGT ER VOOR DE ONDERSTEUNING IN DE RUN COMFORT?

De joggingschoenen RUN COMFORT zijn achteraan verstevigd en vooraan uitgerust met synthetische straps, die de voet mooi omsluiten en ondersteunen tijdens het hardlopen.

HOE KIES JE DE MAAT VAN JE JOGGINGSCHOENEN?

Voor een optimaal comfort kies je best een maatje groter dan je gebruikelijke maat. Er moet 1 centimeter tussen je teen en de voorkant van de schoen zitten, je voeten zwellen immers wat op tijdens het sporten.

WAT IS DE DROP VAN EEN SCHOEN?

De drop is eigenlijk het verschil in hoogte tussen het hoogste punt (de hiel) en het laagste punt (de tip) van de schoen. Simpel gezegd: naaldhakken hebben een heel hoge drop, het verschil tussen hiel en tip is immers immens. Een slipper heeft dan weer geen drop.

WAT IS DE DROP VAN DE HARDLOOPSCHOENEN RUN COMFORT?

Het hoogteverschil tussen de voor- en achterkant van de zool bedraagt 10 mm

HOE KAN IK MIJN RUN COMFORT SCHOENEN ONDERHOUDEN?

Was je schoenen niet in de machine, dat tast de eigenschappen van de verschillende technologieën en de fysieke kenmerken aan, waardoor het mesh op het bovenwerk kan loskomen, krimpen of scheuren.
Als ze echt niet meer om aan te zien zijn door de modder kan je ze schoonmaken met een kunststof borsteltje en een sopje. Gebruik nooit bleekwater! Afspoelen met zuiver water.
En niet laten drogen op of vlak onder een warmtebron.

HOEVEEL WEEGT DE RUN COMFORT?

300 g in maat 43

IN WELKE MATEN IS DE SCHOEN VERKRIJGBAAR?

Van 39 tot 47

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN JOGGEN?

Joggen is de perfecte sport om:
1. een frisse neus te halen
2. in conditie te blijven
3. je spieren geleidelijk te versterken
4. op gewicht te blijven of af te vallen
5. je botten in topvorm te houden

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Buitenkant van 60% Polyester, 35% Polyurethaan, 5% Thermoplastisch polyurethaan Zool van 50% EVA, 30% Styreen-butadieenrubber, 20% Thermoplastisch polyurethaan Binnenkant van 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Buiten het bereik van uv-stralen bewaren.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor teamsporten en racketsporten

TESTS

Deze schoenen werden door een groep hardlopers verschillende maanden lang getest op de weg. Ze werden ook onderworpen aan meerdere mechanische tests in het lab.

Vergelijkbare producten

AFBEELDINGEN

Joggingschoenen Run Comfort heren zwart
Joggingschoenen Run Comfort heren zwart
Joggingschoenen Run Comfort heren zwart
Joggingschoenen Run Comfort heren zwart

Vraag & Antwoord