Hardloopschoenen voor heren KD500 3 wit oranje

€7000
€9000 -22%
*Van ‪16/5/2024‬ tot ‪31/5/2024‬
Ref. : 8830227

De KIPRUN KD500 3 zal een waardevolle bondgenoot zijn op je eerste intensieve trainingen. Hij brengt ritme in je passen dankzij zijn responsieve schuim.

Op zoek naar de ideale schoen voor je eerste intensieve trainingen? Maak kennis met de nieuwe generatie schuim van de KD500 3: responsiviteit en lichtheid komen op de eerste plaats!

Kleur: Sneeuwwit / Pastel Fluomango

 • 40 undefined
 • 41 undefined
 • 42 undefined
 • 43 undefined
 • 44 undefined
 • 45 undefined
 • 46 undefined
 • 47 undefined

Onze diensten:

 • Gratis afhaling in de winkel
 • Gratis levering vanaf €59
 • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
 • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Energieteruggave

Bespaar energie dankzij het VFOAM ontwikkeld door ARKEMA.

Demping

De schoen absorbeert schokken dankzij de zool in VFOAM.

Gewicht

250 g in maat 42. Een van de beste compromissen tussen demping en dynamiek.

Grip

Het rubber van de zool zorgt voor slipvastheid op iedere ondergrond.

Technische informatie

DE WINNENDE COMBINATIE DEMPING/DYNAMIEK

Het nieuwe VFOAM dat werd ontwikkeld door Arkema biedt tegelijk comfort en energieteruggave.
Voor deze nieuwe generatie van de KD500 beslisten we daarom om VFOAM te gebruiken in de hele zool zodat de schoen nog dynamischer werd.

EEN NIEUW, AANGENAAM MESH

De KD500 is de veelzijdige hardloopschoen bij uitstek. Het vernuftige technisch mesh zorgt voor een ideale afwisseling tussen ademend vermogen en comfort tijdens je intensiefste trainingen. Door zijn lichtheid is hij de ideale keuze voor lopers die elke dag willen trainen en hun eerste intensieve trainingen willen opstarten. De KD500 3 verpersoonlijkt het perfecte evenwicht tussen spitstechnologie en gebruiksgemak, en staat garant voor een loopervaring zonder compromissen.

EEN LICHTE SCHOEN VOOR JE INTENSIEVE TRAININGEN

Het gewicht van een hardloopschoen heeft een grote impact op het energieverbruik, en dus ook op de prestaties, van de loper. Hoe lichter de schoen, hoe beter de prestatie. Daarom kozen we voor VFOAM, een uitzonderlijk licht schuim. Daarnaast hebben onze ingenieurs alles in het werk gesteld om het gewicht van de KD500, 250 gram in maat 42, te optimaliseren, om een loopervaring te garanderen waar lichtheid en prestaties hand in hand gaan.

EEN ONBERISPELIJKE WEGLIGGING

Om in alle vertrouwen te kunnen lopen is een goede grip, ook op een natte weg, noodzakelijk. Daarom heeft de zool van de KIPRUN-hardloopschoen KD500 3 een nieuw profiel en een zeer performant rubber. Zo behaal je je topsnelheid op een vochtige ondergrond zonder dat je het risico loopt te vallen.

DROP

Drop van 8 mm, ideaal voor veelzijdig gebruik.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Buitenzool van 55% Polyether Blok Amide, 45% Synthetisch rubber Bovenwerk van de schoen 57% Polyester, 43% Polyester Binnenkant van 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Je schoenen zijn je allerbeste loopmaatjes, draag er dus goed zorg voor. Berg ze op een droge, geventileerde plek op, uit de buurt van hitte, om ze in topconditie te houden.

TESTS

Al onze schoenen werden getest op gebruiksgemak door een extern en onafhankelijk testpanel, in omstandigheden die identiek zijn aan degene die jij kan tegenkomen in de praktijk. We willen ons product zo objectief mogelijk testen, ontwikkelen en goedkeuren, zodat jij in alle rust kunt hardlopen.

Goedgekeurd door

Bij Kiprun werken we met hardlopers van elk niveau.
We stellen onze producten elke dag op de proef, om ze te testen en te verbeteren.
Vervolgens worden ze getest en goedgekeurd door een testpanel van gebruikers, in de omstandigheden waarvoor ze werden ontwikkeld.
Voordat een model wordt gelanceerd, heeft het al duizenden testkilometers afgelegd.

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord