K-SPORT

Krachtstation met halterbank / schuine bank + beenpers

€20900

Bent u op zoek naar een veelzijdig trainingsapparaat waarmee u alle spiergroepen op een compact oppervlak kunt trainen? Dan is dit krachtstation met gewichtsbank en beenpers een uitstekende keuze.

Kleur: ROOD / GRIJS
Web exclusief
Verkocht en verzonden door K-Sport
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4

Beschrijving

Met dit trainingstoestel krijgt u een combinatie van een hoogwaardige, multi-instelbare trainingsbank en een beenpers. Zorg voor perfect gedefinieerde spieren en train uw hele lichaam regelmatig thuis.

Veelzijdige set halterbanken

Met deze trainingsset haalt u een compact fitnesscentrum direct in huis. We hebben de KSSL010 fitnessbank gecombineerd met de KSSL009 beenpers, zodat u verschillende spiergroepen met één machine kunt trainen. De bank is perfect om gewichten op te drukken en met de leg press versterkt u uw beenspieren, inclusief de buigspieren van de benen.

Flexibele en comfortabele rugleuning

De stabiele trainingsbank is de basis voor verschillende trainingseenheden en maakt een afwisselende training onder professionele omstandigheden mogelijk. Een in acht standen verstelbare rugleuning en een in drie standen verstelbare zitting zorgen ervoor dat tijdens de training rekening wordt gehouden met de ergonomische eisen. Op deze manier traint u enerzijds effectief en anderzijds voorzichtig.

Verstelbare beenpers

Ontdek de mogelijkheden: De beenpers is op twee manieren verstelbaar en kan dus optimaal worden aangepast aan uw lichaamsgrootte en -behoeften.

Vrij selecteerbare gewichten

U kunt gemakkelijk gewichten aan de laadstangbuis bevestigen. Dankzij de universeel bruikbare diameter van de belastingsstang van 21,3 millimeter kunt u gemakkelijk gewichten van verschillende fabrikanten tegelijk gebruiken en de gewichten aanpassen aan uw individuele trainingsvoortgang.

  • Veersloten zijn niet bij de levering inbegrepen.

TECHNISCHE GEGEVENS

Maximale belasting van de trainingsbank: 250 kg

• Maximale belasting van de beenpers: 150 kg
• 8-staps verstelbare rugleuning (hoek: -13, 0, 18, 31, 41, 55, 67, 88 graden)
• 3-voudig verstelbare zitpositie
• Solide stalen frame
• Poedercoating