OEFENINGEN VOOR BIJ JE THUIS

Het is niet altijd evident om op je eentje aan het sporten te gaan thuis. Hier vind je enkele oefeningen die je heel eenvoudig bij je thuis kan uitvoeren!

exercice à la maison
keepactive
De biceps trainen

4 oefeningen voor sterkere armspieren

Of je je spieren nu wilt aanscherpen of meer spiervolume wilt kweken, door je armen de nodige aandacht te geven zie je er niet enkel strakker uit, maar wordt ook het dagelijkse leven wat gemakkelijker ... want uiteraard is zware boodschappen dragen gemakkelijker met sterke armen. Maar kom, genoeg getalmd, tijd om onze workout voor de armen uit de doeken te doen. Veel plezier ermee!

abdo

6 eenvoudige oefeningen voor messcherpe buikspieren

Hoe kweek je snel een strakke buik? Met onze workout met 6 oefeningen. Eén maand volhouden, en je buikspieren staan scherp als nooit tevoren.

sport maison

Lichaamsbeweging: elke dag sporten zonder dat je het doorhebt

Elke dag tijd vinden om te sporten? Dat is onmogelijk, hoor ik jullie zeggen (in koor). Wedden dat het kan! Hier volgen enkele tips... en zonder dat je het huis uit moet!

training met een body power

Oefening: body power

Dankzij de Body Power van Domyos heb je een doeltreffende spiertraining van het hele lichaam. Verstevig de diepe buikspieren, de biceps, de schouders en de dijen. Domyos stelt je video-oefeningen voor met de commentaar van de sportcoaches van de Domyos Club zodat je de Body Power optimaal leert gebruiken.

Supersnelle oefeningen: weg met die kleine rondingen

Supersnelle oefeningen: weg met die kleine rondingen

Vergeet die complexen van jou! Maak een einde aan je kleine onvolmaaktheden door deze vier oefeningen voor een beter figuur.

Een strak lichaam behouden in 4 oefeningen

Een strak lichaam behouden in 4 oefeningen

Hoe behoud je een strak en slank lichaam met een paar eenvoudige bewegingen? Ziehier 4 snelle en gemakkelijke fitnessoefeningen om je lichaam thuis te verstevigen.

 4 fitnessoefeningen tegen rugpijn

4 fitnessoefeningen tegen rugpijn

Terugkerende rugklachten voorkomen? Het kan, met dit programma met 4 oefeningen tegen rugpijn.

Verbeter je evenwichtsgevoel: tips, oefeningen

Verbeter je evenwichtsgevoel: tips, oefeningen

Eva, sportcoach, legt je uit hoe je met enkele eenvoudige en doeltreffende oefeningen je behendigheid kan trainen en je evenwichtsgevoel kan ontwikkelen.

Oefeningen video: AB Wheel Domyos

Oefeningen video: AB Wheel Domyos

Ontdek het AB WHEEL, een onmisbaar accessoire voor wie de buikspieren wil verstevigen. Domyos begeleidt je bij oefeningen om de spieren te verstevigen.

4 onmisbare oefeningen om je beenspieren te verstevigen

4 onmisbare oefeningen om je beenspieren te verstevigen

Ontdek 4 onmisbare oefeningen om je beenspieren te verstevigen