OEFENINGEN VOOR BIJ JE THUIS

Het is niet altijd evident om op je eentje aan het sporten te gaan thuis. Hier vind je enkele oefeningen die je heel eenvoudig bij je thuis kan uitvoeren!

exercice à la maison
keepactive
Thuis sporten: gebruik dagelijkse voorwerpen in huis om eenvoudige oefeningen te doen

Jouw thuis, Jouw fitnessruimte

In deze tijden waarin het duidelijk niet aan te raden is om buiten te komen, stel ik je een reeks eenvoudige oefeningen voor die je thuis kan doen om in vorm te blijven. Je hebt er geen materiaal voor nodig!

mijn routine op het matje

9 matoefeningen - Mijn fitness routine

Geen gym/figuurtraining/versteviging/pilates/stretching/revalidatie/beweeglijkheid zonder matje! Een goed matje vormt uiteraard de basis om onze oefeningen in de beste omstandigheden te kunnen uitvoeren! Rol het snel uit voor je push-ups, squats en andere oefeningen, en rol het daarna weer op om het onder je bed of een meubel weg te stoppen.

sport maison

Lichaamsbeweging: elke dag sporten zonder dat je het doorhebt

Elke dag tijd vinden om te sporten? Dat is onmogelijk, hoor ik jullie zeggen (in koor). Wedden dat het kan! Hier volgen enkele tips... en zonder dat je het huis uit moet!

training met een body power

Oefening: body power

Dankzij de Body Power van Domyos heb je een doeltreffende spiertraining van het hele lichaam. Verstevig de diepe buikspieren, de biceps, de schouders en de dijen. Domyos stelt je video-oefeningen voor met de commentaar van de sportcoaches van de Domyos Club zodat je de Body Power optimaal leert gebruiken.

Supersnelle oefeningen: weg met die kleine rondingen

Supersnelle oefeningen: weg met die kleine rondingen

Vergeet die complexen van jou! Maak een einde aan je kleine onvolmaaktheden door deze vier oefeningen voor een beter figuur.

Een strak lichaam behouden in 4 oefeningen

Een strak lichaam behouden in 4 oefeningen

Hoe behoud je een strak en slank lichaam met een paar eenvoudige bewegingen? Ziehier 4 snelle en gemakkelijke fitnessoefeningen om je lichaam thuis te verstevigen.

 4 fitnessoefeningen tegen rugpijn

4 fitnessoefeningen tegen rugpijn

Terugkerende rugklachten voorkomen? Het kan, met dit programma met 4 oefeningen tegen rugpijn.

Verbeter je evenwichtsgevoel: tips, oefeningen

Verbeter je evenwichtsgevoel: tips, oefeningen

Eva, sportcoach, legt je uit hoe je met enkele eenvoudige en doeltreffende oefeningen je behendigheid kan trainen en je evenwichtsgevoel kan ontwikkelen.

6 yoga-oefeningen om op je gemak thuis te doen

6 yoga-oefeningen om op je gemak thuis te doen

Wil je dagelijks aan yoga doen, dan hebben wij voor jou enkele toegankelijke oefeningen die je gemakkelijk thuis kunt uitvoeren.

4 onmisbare oefeningen om je beenspieren te verstevigen

4 onmisbare oefeningen om je beenspieren te verstevigen

Ontdek 4 onmisbare oefeningen om je beenspieren te verstevigen