BEST BEOORDEELD
Soortgelijke producten
Nougatrepen bio 4x 25 g
Nougatrepen bio 4x 25 g

Nougatrepen bio 4x 25 g

€700
€7000/KG

Dol op nougat? De bio nougatrepen van OVERSTIM.S zijn rijk aan amandelen (31%) en honing (31%) en leveren je extra energie tijdens het sporten.

Door de lekkere smaak en zachte textuur heel aangenaam om te eten tijdens het sporten. 100 kcal per nougatreep. Handig formaat, gemakkelijk mee te nemen.

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Controleer de voorraad van dit artikel in je winkel

PRODUCTVOORDELEN

Energiewaarde

100 kcal per nougatreep.

Samenstelling

31% bio-amandelen en 31% biohoning

Transportgemak

Apart verpakt, handig om mee te nemen

TECHNISCHE INFORMATIE

LEKKER EN ZACHT

Superlekker, zacht, smelt in de mond.

HOOGWAARDIGE BIOLOGISCHE INGREDIËNTEN

"Welke sport je ook beoefent, deze BIO NOUGATREEP van OVERSTIM.s met hoogwaardige biologische ingrediënten zal je beslist bevallen: bio-amandelen (31%) en biohoning (31%).

BIO NOUGAT geeft je energie (100 kcal/reep) en is ook nog eens heel lekker dankzij het traditionele recept.

Door de zachte en smeltende textuur is BIO NOUGAT bijzonder aangenaam om te eten tijdens de inspanning."

Gebruik

BIO NOUGAT vult de werking van de energiedranken en -gels van OVERSTIM.s aan en kan je met regelmatige tussenpozen eten tijdens de inspanning

Voedingswaarde

"Per 100 g: Koolhydraten: 60 g, Eiwitten: 10 g, Vetten: 22 g, Vezels: 3,3 g, Suikers: 56 g, Vetzuren: 1,5 g, Zout: 38 mg, Energiewaarde: 1991 kJ / 475 kcal.
Per reep van 25 g: Koolhydraten: 15 g, Eiwitten: 2,5 g, Vetten: 5,5 g, Vezels: < 1 g, Suikers: 14 g, Vetzuren: 0,4 g, Zout: 9,5 mg, Energiewaarde: 498 kJ / 119 kcal"

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Biologische nougatreep met amandelen. Ingrediënten: amandelen 31%**, honing 31% **, suiker**, poedersuiker**, eiwit in poeder en eiwit**, maïsstroop**, ongedesemd brood (aardappelzetmeel, water), vanille-extract**. **Uit de biologische landbouw.

VOORRAADADVIES

Koel en droog bewaren, beschermd tegen warmte en vocht.

TESTS

De producten van OVERSTIM.S worden ontwikkeld en gemaakt in ons laboratorium in Frankrijk (Bretagne). Ze zijn het resultaat van een nauwe samenwerking tussen deskundigen met een zeer uiteenlopende achtergrond: atleten, ingenieurs, diëtisten, teams van testpersonen. OVERSTIM.s heeft zich altijd gebaseerd op de specifieke kenmerken van iedere sport om innovatieve producten van hoge kwaliteit te ontwikkelen die beantwoorden aan de eisen van sporters.

Goedgekeurd door

De producten van OVERSTIM.s voldoen aan de AFNOR ANTIDOPINGNORM (NF V 94-001) ter preventie van doping in de sport. Dat geeft je de garantie dat de producten van OVERSTIM.s geen dopingstoffen bevatten, veilig zijn voor amateur- en profsporters en voldoen aan strenge voorschriften voor de selectie van grondstoffen en de productie.

Vergelijkbare producten

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading