HARDLOOPHORLOGE MET GPS FORERUNNER 45 ZWART

€13000 −16%
€10900
*Van ‪17/5/2023‬ tot ‪18/6/2023‬

8589175

Voor wie afstanden van 5 tot 10 km loopt

De Forerunner 45 is een gps-hardloophorloge met alle hardloopfuncties die je nodig hebt in een elegant en licht design.

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Meting van de parameters

Snelheid, afstand, tempo, hartslagmeting aan de pols, cadans

Coaching

Trainingsschema's van Garmin Coach of schema's die je zelf maakt

Autonomie

Tot 7 dagen in horlogemodus; tot 13 uur in gps-modus

Connectiviteit

Geïntegreerde tracking- en veiligheidsfuncties

Technische informatie

Onbezorgd hardlopen

Dit gebruiksvriendelijke hardloophorloge is ideaal voor je dagelijkse rondjes, specifieke trainingen en zelfs de komende 10 km waar je aan gaat meedoen. De ingebouwde gps houdt bij waar je hardloopt en geeft je nauwkeurige statistieken, zoals afstand, tempo/snelheid en intervallen. Dankzij de eenvoudige bediening met knoppen kan je gemakkelijk een ronde markeren of de timer pauzeren, zelfs als je handen bezweet zijn.

Bereid je voor met Garmin Coach

Of je nu een doorgewinterde hardloper bent of net start, iedereen kan een beetje begeleiding gebruiken. Daarom is de Forerunner 45 compatibel met aanpasbare Garmin Coach-trainingsprogramma's. Die programma's geven je advies van deskundige coaches en gratis trainingsschema's die je kan aanpassen aan je doelen. Zo weet je zeker dat je de eindstreep haalt.

Blijf verbonden tijdens het hardlopen

Dankzij veiligheids- en trackingfuncties, in het bijzonder een ongevallendetectie, kan je eenvoudig je locatie delen met contactpersonen van je keuze voor het geval je hulp nodig hebt. Via verschillende connectiviteitsfuncties kan je tijdens en tussen je trainingen door in contact blijven met de rest van de wereld. Ontvang Smart Notifications direct aan je pols bij inkomende sms-berichten en oproepen.

Voorgeladen activiteitenprofielen

Met een twaalftal activiteitenprofielen kun je altijd blijven trainen, ook als je een keertje geen zin hebt in hardlopen. De Forerunner 45 registreert je inspanningen tijdens een training op de fiets, de loopband of crosstrainer, en zelfs wanneer je aan cardiotraining, yoga enz. doet.

Op weg naar welbevinden

Het gps-hardloophorloge Forerunner 45 omvat alle functies van een activity- en gezondheidstracker. Draag het de hele dag om je dagelijkse aantal stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën en zelfs je slaap in de gaten te houden. Deze smartwatch meet ook de hele dag je stressniveau om je mate van welbevinden bij te houden.

Delen en wedstrijdjes houden

Het synchroniseren van je activiteiten met Garmin Connect is niet alleen handig om je gegevens bij te houden. Via de online community Garmin Connect kunnen gebruikers onderweg met elkaar in contact komen, deelnemen aan uitdagingen, elkaar aanmoedigen en hun successen delen op social media. Garmin Connect is gratis beschikbaar via je webbrowser of op je smartphone.

Garantie

2 jaar

Vergelijkbare producten

Gebruikersbeoordelingen

Loading