Soortgelijke producten
B.C.A.A's + Vit. B6 100 caps
B.C.A.A's + Vit. B6 100 caps
B.C.A.A's + Vit. B6 100 caps

QNT

B.C.A.A's + Vit. B6 100 caps

€2695
€44917/kg

Helpt kracht, massa en uithoudingsvermogen te verhogen - Helpt bij beter spierherstel - Formule verrijkt met B6-vitamines

Maat:
100
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Fitwinkel

Beschrijving

BCAA's bestaan uit drie essentiële aminozuren: L-Leucine, L-Isoleucine en L-Valine. De BCAA + vitamine B6 bevat een ideale dosering van deze 3 essentiële elementen voor alle actieve mensen. Dit supplement omvat de ideale verhouding van 2:1:1 om optimaal bij te dragen aan herstel en spierontwikkeling. Met een formule verrijkt met vitamine B6, zal de BCAA - Vit. B6 het ideale supplement zijn om de algehele tonus te verhogen en ondersteuning te bieden aan het immuunsysteem. De combinatie van deze twee elementen geeft hen een optimale assimilatie naast het verhogen van hun effecten.
BCAA's zijn de ideale bondgenoten om u te voorzien van een nuttige energie en concentratie tijdens uw trainingen. Ze worden genomen voor uw trainingen, ze fungeren als een pre-workout door u te voorzien van een energie-voordeel dat uw spieren zal toestaan om om te gaan met de meest intense inspanningen. Na uw trainingen, is het meestal een eiwitinname die wordt aanbevolen om reparatie en spierontwikkeling mogelijk te maken. Maar BCAA kan ook aan het einde van de sessie worden genomen. Na uw trainingen zal het BCAA-Vitamine B6 supplement uw immuunsysteem ondersteunen in aanvulling op het verminderen van vermoeidheid.

Technische informatie

  • WANNEER NA DE INSPANNING
  • gewicht (in g) 56 g
  • AANTAL CAPSULES 100

Voedingswaarde

100 g - L-Leucine (BCAA) 35361 mg - L-Valine (BCAA) 23515 mg - L-Isoleucine (BCAA) 20509 mg - Vit.B6 106 mg

Overige informatie

Samenstelling

L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine, gelatine, vulstof: E470b, vit. B6 (Pyridoxinehydrochloride).

GEBRUIKSAANWIJZING

Buiten het bereik van jonge kinderen houden.

Voedingswaarde

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden.

Gebruikersbeoordelingen

Loading