BULL'S

Bull's Softtip Martijn Kleermaker 90% 18 gram

10496

Bull's Darts Set

Couleur : noir

0

Vendu exclusivement en ligne et expédié par Zwibo B.V.

Nos services :

  • Selectionné par Decathlon
  • Livraison uniquement à domicile
  • Retour pendant 30 jours

Description

#html-body [data-pb-style=PVCCPEV]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll}

De Bull's Martijn Kleermaker 90% dartpijlen zijn het perfecte begin van de carrière van Kleermaker bij Bull's Nederland.

De nieuwe dartpijlen van Kleermaker zijn compleet naar zijn wensen gemaakt. De zwart met oranje ingelegde barrel heeft een royale en luxe uitstraling. En over de barrel gesproken; wat een fantastische soorten grip zit daarop. Aan de voorkant van de barrel vind je een taps toelopende ring grip, en daarboven de ster van de show; de letter "M" meerdere malen rondom de barrel gegraveerd. Dit is niet alleen voor looks, maar ook voor een uitstekende grip. In het midden van de barrel vind je 2 inkepingen met daartussen een pixel grip, voor de darters onder ons die van een wat grovere grip houden. De barrel eindigt in een versmalling met een micro-ring grip.

Met deze darts is Martijn Kleermaker klaar om de dart wereld te gaan veroveren.

Dit is de softtip versie!

Deze set dartpijlen wordt helemaal compleet met de Bull's Player 100 Martijn Kleermaker 90 Std. flight. Bekijk die hier.

Informations techniques

état

neuf

Évaluations d'utilisateurs

Loading