Diensten en decathlon garantie

Team Decathlon

Niets dan voordelen met je Decathlon-klantenkaart
Exclusieve informatie wordt voor jou voorbehouden, je aankopen zijn beveiligd en verlopen eenvoudiger (omruiling zonder kassaticket), je trouwheid wordt beloond (spaar punten en ontvang aankoopbonnen).

Ontdek MY TEAM DECATHLON >

Giftcard

Voor alle gelegenheden, schenk sport als cadeau!
De Giftcard is geldig voor alle producten en diensten in alle winkels van Decathlon. Je kan er ook mee betalen op Decathlon.be
Ontdek hier de gepersonaliseerde e-cadeaukaart die binnen het uur wordt afgeleverd per mail.

Ontdek de Giftcard >

Atelier Decathlon

Onderhoud, herstel en personaliseer jouw sportuitrusting!
Meer dan 2 500 technici staan in de 700 winkels in de verschillende distributielanden van DECATHLON in voor het onderhoud en de persoonlijke toets van uw sportuitrusting.

Ontdek ons atelier >

Trocathlon

Binnenbrengen, verkopen, kopen!
WINKELEVENEMENT De Trocathlon geeft je de mogelijkheid om tweedehandssportmateriaal te verkopen en/of aan te kopen. Je oude materiaal is zeker nog wat waard.

Ontdek de Trocathlon website >

Skimium

Skiverhuur op internet!
Bij Skimium.com, merk van de Oxylane Groep, kan je 20 tot 50% besparen op de huur van je ski’s. Het materiaal dat je online hebt gereserveerd, wacht je op aan de voet van de skipiste in één van de 300 partnerwinkels van het Skimium-netwerk in skistations, in Frankrijk, Andorra en Italië. Met een percentage klantentevredenheid hoger dan 95% staat Skimium garant voor een uitstekende prijs-, dienst- & kwaliteitsverhouding.

Ontdek de Skimium website >