Gainers

Massgainers

Hulp bij je keuze
Hoe kies je een mass gainer?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
€3000
*Van 12/3/2023 en zolang de voorraad strekt €1200/KG
4.4/5 Op basis van 184 Beoordelingen in de winkels en online

ALLES OVER MASS GAINERS


Heb je moeite om in gewicht aan te komen en extra spiermassa te ontwikkelen? Slaag je er niet in om je quota qua eiwitten en calorieën te halen en zo aan de behoeften van je lichaam te beantwoorden? Ontdek de selectie mass gainers bij DECATHLON!

Mass gainers zijn 'alles-in-één' producten die sporters voorzien van de nodige koolhydraten en proteïnen. De meeste mass gainers worden verrijkt met vitamines, mineralen en aminozuren.


Mass gainers vs wei


In vergelijking met weiproteïnen bevatten mass gainers veel meer koolhydraten. Het voedingssupplement is ideaal voor wie snel en efficiënt in gewicht wil toenemen.

Het product wordt dan ook sterk gewaardeerd door heel wat sporters (liefhebbers van krachttraining of duursporten), aangezien het de ontwikkeling van spiermassa stimuleert en - omwille van de hoge concentratie aan koolhydraten - veel energie aanlevert. Op die manier haal je moeiteloos je dagelijks benodigde dosis aan proteïnen en calorieën.


Mass gainers: een alles-in-één product dat je helpt om extra gewicht te vergaren.


Afhankelijk van je lichaamsbouw variëren je behoeften aan proteïnen en koolhydraten. Als je, bijvoorbeeld, ectomorf bent, kom je moeilijker aan. Dan kan je opteren voor een mass gainer die veel koolhydraten bevat en je sneller doet aankomen.

Zin om meer te weten over welke mass gainer bij de behoeften van jouw lichaam past? Lees ons artikel 'Hoe kies je een mass gainer?' om je bij die keuze te helpen!

Laat ze kiezen

Een cadeaubon schenken