Basketbal

Welkom in de wereld van het Basketbal!

Play everywhere! Dat is het motto van Tarmak, het basketbalmerk van Decathlon dat basketbal toegankelijk wil maken voor iedereen. Of je nu een beginner of een gevorderd speler bent: Tarmak en Decathlon hebben alle basketbalspullen voor jou. Innovatie staat in al onze productontwikkeling voorop. Wij stellen ons voortdurend de vraag: Wat kunnen wij doen om het spelplezier op een gemakkelijke manier te vergroten? Constante verbetering en vernieuwing zijn onze doelen, zonder daarbij prijs en kwaliteit als doel uit het oog te verliezen.

ZIN OM ONS TE HELPEN?

Om basketbal nog toegankelijker te maken in België en om onze markt beter te leren kennen, hebben wij in nauwe samenwerking met de KU Leuven een enquête ontwikkeld. We gaan hierin op zoek naar jouw behoeften als klant, alsook naar je daaraan gekoppeld koopgedrag, zodat we hier in de toekomst beter op kunnen inspelen.
We nodigen je uit om deze eenvoudige en snelle vragenlijst in te vullen. Wij willen je bij voorbaat danken voor de tijd die je aan dit onderzoek wilt besteden!
Met sportieve groeten,
The Tarmak Team

Vul de enquête in
Tarmak dames collectie

Nieuwe collectie voor dames

Ga ervoor!

Ontdek nu
Innovatie voor de juiste prijs

Tips van onze gepassionneerde sporters

4 producten voor Basketbal

Best verkochte producten

Tarmak

Bal voor netbal NB900 wit voor gevorderde spelers en speelsters

Tarmak

Vingerbrace voor heren/dames Strong 500 zwart

(19)
Tarmak

Bal voor netbal NB100 wit voor beginnende spelers en speelsters

Tarmak

Kniebrace ITB Strap voor ondersteuning linker/rechterknie voor heren/dames zwart

(9)