Stand-up Paddle (SUP)

Welkom in de wereld van Stand-up paddle !

ITIWIT is het nieuwe merk van Decathlon voor de beoefenaars van peddelsporten, het peddelsurfen en kajakkers. Het beoefenen van peddelsurfen of kajakken geeft je toegang tot anders onmogelijk bereikbare plaatsen en laat je landschappen zien op een manier waarop je ze nooit eerder zag. Het is ons doel om jullie op een toegankelijke manier met de voordelen en het plezier van de peddelsport te laten kennismaken, dit door middel van het ontwikkelen van producten die de gebruiker het ultieme gevoel van veiligheid en vrijheid moeten geven.

Het merk Itiwit

"ITIWIT" is een samentrekking van "ITInéraire", Frans voor reisweg, en "InuÏT", de naam van de bewoners van de Noordpool en van Groenland, die duizenden jaren geleden de eerste kajak ontwierpen! In maart 2015 kreeg het project om een merk voor "peddelsporten" op te richten, groen licht. Itiwit was de naam van de eerste opblaasbare Tribord-kajak, die in 2014 op de markt kwam. Itiwit wil stand up paddling en kajakken nog meer ingeburgerd krijgen met compacte producten.

IK START MIJN SUPTOCHT ALTIJD OP MIJN KNIEËN!

Alles in orde? Dan ben je klaar om te vertrekken! Leg je board evenwijdig met het ponton, houd je peddel in de hand en stap op het midden van je supboard. Houd je peddel loodrecht op de middenlijn van het board en ga rustig op je knieën zitten. Peddel weg van het ponton (blijf nog steeds op je knieën zitten!) en pas wanneer je een eindje het water op bent, ga je met een vloeiende beweging rechtop staan in de basishouding om te suppen. Zorg ervoor dat je goed in evenwicht staat en begin dan te peddelen.

4 producten voor Stand-up paddle (SUP)

Best verkochte producten

Itiwit

Zwemvest Wairgo Hydra 50 N oranje

(11)
Itiwit

Spiraalvormige knieleash voor supboard zwart (0,5 m tot 2,8 m)

(26)
Itiwit

Hard wave supboard 500 / 8'8 rood 122 l

Tribord

Ontluchtingsschroef met dichting voor stand-up paddle en longboard 10'5"