Zwemmen

Welkom in de wereld van Zwemmen!

Het merk Nabaiji van Decathlon richt zich tot zowel beginnende als ervaren zwemmers. Of het nu gaat om zwemmen in het zwembad, in open water of over babyzwemmen, Decathlon begeleidt u in het zwemmen door een breed scala aan producten aan te bieden. Van badpakken en zwembrillen tot badmutsen en trainingsmateriaal om intensief lange banen te zwemmen!

Zwem met jouw Spirit zwembrillen!


Zwemmen: de ideale sport!

We weten het allemaal: zwemmen is goed voor lichaam en geest!

Wil je spieren kweken of aan je figuur werken?

Dan is zwemmen een prima idee. Je hebt er namelijk je hele lichaam voor nodig, waardoor je je spieren evenwichtig traint. Stevige, lange spieren liggen nu dus binnen handbereik! Tijdens een uurtje zwemmen verbrand je ongeveer 600 calorieën. Het is dus een ideale workout als je gewicht wil verliezen.Aangezien je in het water 90% minder weegt, is zwemmen een risicoloze sport. Het is de sport bij uitstek om (terug) te beginnen bewegen: je pezen en gewrichten worden niet belast. Nog een extraatje voor de dames: water heeft een drainerende werking en is dus de grootste vijand van cellulitis! Stevigere benen worden een fluitje van een cent.

Je lichaam trainen

Zwemmen is een echte duursport, waarmee je je hart en longen traint. De combinatie van inspanning en de heilzame werking van het water zorgt ervoor dat zwemmen je bloedsomloop beduidend kan verbeteren. Zeg maar gedag tegen dat stramme gevoel en die zware benen!Training voor je lichaam ... en je geest.Gesynchroniseerde bewegingen zijn heel belangrijk bij het zwemmen. Zo moeten je hersenen ook aan de slag in het water: je armen en benen moeten afzonderlijk bewegen, maar wel op een gecoördineerde manier. Regelmatige zwempartijtjes zijn dus ook prima voor je grijze massa!

Klaar om erin te duiken?

Je ziet het: zwemmen is de perfecte sport voor lichaam en geest. Het wordt enkel maar beter: je kan niets verkeerd doen, dus kan je zoveel zwemmen als je maar wil.

Zwemmen met Nabaiji van Decathlon!

Neem een verfrissende duik in het zwembad met onze zwemkleding voor dames, heren en kinderen (meisjes, jongens en baby's). Je niveau (beginner, halfgevorderde of gevorderde) of budget speelt geen rol. Je vindt steeds de  zwemkleding die bij je past. Vergeet ook niet om voor een aangepaste uitrusting en accessoires te kiezen! Een  zwembril is hoe dan ook onmisbaar! Kies voor een comfortabele en uitstekend condenswerende bril met een goed gezichtsveld die goed blijft zitten als je baantjes trekt. Een waterdichte  badmuts mag uiteraard ook niet ontbreken. Deze beschermt je haren tegen het water en chloor en laat je vlotter door het water glijden. Een kleine en sneldrogende microvezelhanddoek’ is eveneens  onmisbaar, net als  badslippers  om van de kleedkamers naar het zwembad te gaan. We bieden je ook een aantal accessoires om de eentonigheid van je trainingen wat te doorbreken:  zwemvliezen  om je onderlichaam te trainen en je benen gespierder te maken, en zwemplankjes en pull buoys om je armen en schouders gespierder te maken en aan je voortstuwing te werken. Tot slot, een geschikte  zwemtas met verschillende, waterdichte vakken om je materiaal mee naar het zwembad te nemen.

Voordelen van zwemmen

 Zwemmen  is een complete sport die alle spieren van je lichaam aan het werk zet. Je spieren worden er niet alleen steviger van, maar ook langer. Echt waar! Tijdens het  zwemmen  strek je immers je lichaam! Het is bovendien een uitstekende manier om aan je conditie te werken, want zwemmen is een  uithoudingssport ! Je calorieverbruik vliegt de hoogte in! Zwemmen is ook een ontspannende sport. De combinatie van de rustgevende werking van het water en een fysieke inspanning waarbij je je focust op je ademhaling brengt je volledig tot rust. In tegenstelling tot andere sporten zoals lopen of boksen ga je aan de slag in het water. Zwemmen is dus totaal niet belastend voor je spieren en gewrichten. Blessures zijn dan ook zeer uitzonderlijk.

Zwemmen om je hoofd leeg te maken

Je kunt eigenlijk in om het even welke toegelaten zone gaan zwemmen. Doorbreek een keertje je routine en ga eens zwemmen in open water!Een meer of de zee, waarom niet? Denk dan wel aan je neopreen wetsuit om je tegen de kou te beschermen, je zwembril met spiegelende glazen om je tegen het licht te beschermen, een veiligheidsboei en een badmuts in een felle kleur. Ready, set, go! Ga op zoek naar een plek waar het toegelaten is om te zwemmen. Je beleeft er een ronduit onvergetelijke ervaring, ver weg van de chloorgeur en zwemmers die je in je baan eigenlijk alleen maar ophouden.

Innovatie voor de juiste prijs

Tips van onze gepassionneerde sporters

4 producten voor Zwemmen

Best verkochte producten

Intex

Opblaasbaar speelcenter met glijbaan voor kinderen ouder dan 3 jaar

Nabaiji

Neopreen dameswetsuit voor zwemmen OWS 900 4/2 mm koud water

(7)
Nabaiji

Jongenszwemshort 100 Long All Tiki zwart

(5)
Nabaiji

Waterdichte mp3-oortjes voor zwemmen V3 grijs