Zwemmen

Welkom in de wereld van Zwemmen!

Het merk Nabaiji van Decathlon richt zich tot zowel beginnende als ervaren zwemmers. Of het nu gaat om zwemmen in het zwembad, in open water of over babyzwemmen, Decathlon begeleidt u in het zwemmen door een breed scala aan producten aan te bieden. Van badpakken en zwembrillen tot badmutsen en trainingsmateriaal om intensief lange banen te zwemmen!

Zoek je producten

Productcategorieën

Zwemmen: één dagelijke boost!


Het is voor niemand nog een geheim. Zwemmen is niet alleen goed voor de moraal, maar ook voor je lichaam, zowel fysiek als fysiologisch!

Zo zal je, zeker nu, door te zwemmen makkelijker de overtollige kilo's verliezen die je misschien aan je vakantie hebt overgehouden. Om je een indicatie te geven, een uur zwemmen komt overeen met zo'n 600 verbrande calorieën ! Wat wil je nog meer?
“Grote biceps en/of strakke billen en een sixpack!”
Dat dacht ik al. Dat komt dan goed uit want zwemmen is niet alleen goed om calorieën te verbranden, het zorgt er ook voor dat je op een evenwichtige manier spieren kweekt. Het is de complete sport bij uitstek, waarbij zowel het boven- als het onderlichaam aan het werk worden gezet voor lange en stevige spieren (door zijn drainerende werking is het water de grootste vijand van cellulitis, waardoor stevige spieren slechts een formaliteit worden)!
Dankzij de heilzame werking van zwemmen verbeteren ook een aantal van je lichamelijke capaciteiten, waardoor je je beter voelt, elke dag opnieuw. Zwemmen is immers een echte duursport, die je hart en longen versterkt en je cardiovasculaire en pulmonaire capaciteiten verhoogt.
Op die manier is zwemmen uitzonderlijk efficiënt voor een betere bloedcirculatie, dankzij de combinatie van de inspanning en de heilzame eigenschappen van water. Gedaan met dat lusteloze gevoel of die zware benen!
Tot slot is synchronisatie belangrijk om vorderingen te maken als zwemmer. Je hersenen zullen zich moeten inspannen om je arm- en beenbewegingen los van elkaar te zien en ook om deze op elkaar af te stemmen. Omdat je je grijze massa ervoor moet aanspreken, speelt zwemmen dus ook een belangrijk rol in de ontwikkeling van je coördinatie.
Wat als zwemmen je intelligenter zou maken?


Ontdek nu met nabaiji bij decathlon


3 drills om goed te ademen bij crawlStretchen bij het zwemmenInnovatie voor de juiste prijs

Advies van sportverantwoordelijken

4 producten voor Zwemmen

Best verkochte producten

Nabaiji

Schuimrubberen noodle 118 cm

(259)
Nabaiji

Zwembrilletje X-Base Easy geel

(181)
Nabaiji

Zwembril X-Base maat S

(418)
Nabaiji

Zwembril X-Base maat L

(434)