Opblaasbare zwembaden

Opblaasbare zwembaden

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Filter op prijs
€7099
€4550
€3950
€9295
€6495
€3095
€9600 −7%
€8900
*De uitverkoop begint op 30/9/2022
3.3/5 Op basis van 61 Beoordelingen in de winkels en online

Opblaasbare zwembaden

Hoe je opblaasbaar zwembad installeren en opblazen?

Plaats je opblaasbaar zwembad eerst op een effen ondergrond. Gebruik daarna een handpomp of een automatische pomp om de banden van je opblaasbaar zwembad op te blazen. Als je zwembad is opgeblazen, moet je het alleen nog vullen met water om ervan te genieten.


Hoe je opblaasbaar zwembad verwarmen?

Je hebt je opblaasbaar zwembad gevuld en wil graag dat het water een aangename temperatuur heeft om te zwemmen? Er zijn talrijke accessoires en tools waarmee je het water van je opblaasbaar zwembad snel kunt verwarmen, zoals matten of zonneringen. Maar je kunt je zwembad ook gratis verwarmen met "eenvoudige middelen". Met enkele tips kun je zelfs een aantal graden winst boeken. Door je opblaasbaar zwembad bijvoorbeeld op een zonnige plaats te installeren, kun je het water natuurlijk verwarmen. Denk er ook aan je opblaasbaar zwembad met een zeil af te dekken wanneer je er geen gebruik van maakt. Op die manier kan de warmte van het water niet uit je zwembad ontsnappen.


Hoe een opblaasbaar zwembad reinigen?

Opblaasbare zwembaden zijn doorgaans klein, en dis eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Hier volgen enkele tips om je opblaasbaar zwembad te onderhouden en reinigen. Om het water helder en schoon te houden, moet je je zwembad allereerst afdekken met een zeil als je er niet in zwemt. Zo zorg je ervoor dat er geen resten op het wateroppervlak terechtkomen. Daarna gebruik je een schepnet om regelmatig al wat zich in het water bevindt te verwijderen, zoals kleine insecten of plantaardig afval. Wanneer je het water uit je opblaasbaar zwembad verwijdert, vergeet dan niet de wanden en bodem van het zwembad grondig te poetsen met een borstel voordat jet het opnieuw vult of opbergt.


Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken