Kamperen

Welkom in de wereld van Kamperen!

Ontdek ons ruime collectie tenten en innovatief kampeermateriaal voor een sportieve vakantie in de natuur! Van opblaasbare tenten tot onze legendarische pop-up-tentjes, al onze kampeerproducten werden ontwikkeld om kamperen makkelijk te maken aan een lage prijs!

EEN COMFORTABELE EN PRAKTISCHE KAMPEERTENT


Een kampeertent moet tegelijk comfortabel en praktisch zijn, onafhankelijk van het type vakantie. Je moet de tent snel en gemakkelijk kunnen opstellen en afbreken. Als je vindt dat het installeren van je tent deel uitmaakt van de charme van het kamperen, kies je het best een tent met een ‘traditionele’ montage. Als je geen minuut wil verliezen, opteer dan voor een 2 seconds tent. Voor wie van nieuwigheden houdt, zijn de opblaasbare tenten dan weer ideaal. Gewoon een handpomp gebruiken volstaat om ze te monteren.

Bij warme temperaturen is het aangenaam om altijd een frisse tent te hebben. Onze Fresh-modellen spelen hier perfect op in. Met het Illumin-systeem blijft je tent dan weer verlicht tot diep in de nacht.

TIPS: Al onze kampeertenten zijn bestand tegen windsnelheden tot 40 km/u, zeg maar windkracht 5, en aan tropische regenbuien tot 200 mm water per uur en per m². Onze Air Seconds-modellen kunnen zelfs windsnelheden tot 60 km/u aan.


Fresh & Black


Innovatie voor de juiste prijs

Tips van onze gepassionneerde sporters

4 producten voor Kamperen

Best verkochte producten

Quechua

Tweepersoons kookpan voor trekking uit aluminium (1,2 liter)

(19)
Quechua

Buitentent voor tent Air Seconds Family 4

Quechua

Buitentent en boog voor tent 2 Seconds Easy 2 Fresh

Workshop

Slaapcompartiment voor Quechua-tent Quickhiker 3P F&B