Straatvoetbal

Straatvoetbal

Straatvoetbal is een tak in het voetbal waar de meest technische en creatieve voetballers hun balkunsten laten zien. Je hebt een paar duurzame straatvoetbalschoenen nodig om in alle comfort te kunnen voetballen op straat, in steegjes en op voetbalveldjes in een lokale wijk.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
4.4/5 Op basis van 85 Beoordelingen in de winkels en online

Wat is straatvoetbal?


Straatvoetbal is een vrije manier van voetballen dat verankerd zit in de straten en steegjes van buurten over de hele wereld. Er wordt op kleine voetbalveldjes in ruw asfalt gespeeld. Straatvoetbal brengt mensen van verschillende leeftijden en achtergronden samen, ze spreken een universele taal, de taal van het voetbal. De gemeenschap die zich vormt tussen straatvoetballers is uniek en meeslepend. Talent en doorzettingsvermogen zijn cruciale eigenschappen om de voortdurende uitdaging aan te gaan en nieuwe trucs te bedenken, om grenzen te verleggen en anderen te inspireren. Er goed uitzien en kwalitatieve producten dragen, helpt de straatvoetballer om het beste van zichzelf te geven.


Wat zijn goede straatvoetbalschoenen?


Onze ontwikkelaars hebben speciale sneakers voor straatvoetbal ontworpen: stijlvolle voetbalschoenen met een platte zool om indruk te maken op elk terrein. Met een paar straatvoetbalsneakers ben je altijd klaar om te voetballen en wordt de wereld jouw speelterrein. Balgevoel, slijtvastheid, demping en grip zijn de belangrijkste eigenschappen waarmee rekening werd gehouden bij het ontwikkelen van onze straatvoetbalschoenen. Deze sneakers passen perfect in jouw streetwear collectie en zijn beschikbaar voor volwassenen en kinderen.


Wat is een goede bal voor straatvoetbal?


Wanneer je op straat voetbalt en de bal op het ruwe asfalt rolt, wil je natuurlijk niet dat deze het meteen begeeft. De Barrio straatvoetbal is speciaal ontworpen voor voetballers en straatvoetballers die op hard en schurend terrein spelen (beton, asfalt, kort kunstgras, tapijt). Robuust materiaal en weggestopte naden zorgen voor meer duurzaamheid. De getextureerde toplaag in 100% PU moet stevigheid koppelen aan speelcomfort. De wat kleinere maat en de gemiddelde opstuit (hoger dan een zaalvoetbal, lager dan een klassieke veldvoetbal) zorgen ervoor dat je de coolste dribbels en mooiste goals maakt, of je nu op een pleintje, op de speelplaats, of op straat speelt.


Laat ze kiezen