Texte alternative image

Elke dag verlaten de DECATHLON wandel- en trektochtteams aan de voet van de Mont-Blanc de platgetreden paden om aan je verwachtingen te voldoen. 
Hoewel de technische details per sport verschillen, blijft het doel hetzelfde: iedereen in staat stellen emoties te ervaren, zichzelf uit te dagen, nieuwe energie op te doen en te genieten van de bergen. Om dit te bereiken, volgen de ontwerpteams 5 belangrijke stappen in de creatie: van de observatiefase tot de veldtest, alles wordt doordacht en vervolgens ontwikkeld om de perfecte rugzak te creëren die je op al je reizen zal volgen.

Dus, ready to play?

Texte alternative image

Om een goede start te kunnen maken, is het essentieel om jou te begrijpen.

Texte alternative image

Onze productmanagers voor rugzakken observeren je. Ze houden je sportactiviteiten in de gaten en luisteren naar wat je echt wilt. Ze proberen te begrijpen wat je drijft en zien de kleinste details die niet in het veld te vinden zijn.
Sommige modellen worden zelfs ontwikkeld in samenwerking met onze gepassioneerde klanten.

Texte alternative image

Het blanco blad alvorens hem op je rug te dragen

Ontdek de creatieve arena van onze ontwerpers. Het vinden van de juiste vorm voor je sport, de details die je avontuur vereenvoudigen, de perfecte maat om je doelen te bereiken, de zakken, de riemen, de onderdelen... de lijst is lang, maar het moet allemaal in één rugzak passen! 

Natuurlijk zoeken de teams naar oplossingen die het milieu het minst belasten, duurzaam en herstelbaar zijn. De meest gangbare reserveonderdelen zijn beschikbaar indien nodig.
alt text

ONTWERP

alt text

3D

Op een dag komt de rugzak tot leven

Texte alternative image

Tot slot krijgt het, voordat het tot leven komt, vorm dankzij de prototypefase in onze werkplaatsen.
Herinner je je de eerste schetsen van de ontwerpers? Op basis van deze tekeningen bouwen de prototypisten het volume op, waarbij ze de haalbaarheid en de verschillende mogelijke assemblages controleren.
Het komt zelden voor dat het eerste prototype het uiteindelijke prototype is. 
1, 2, 3 versies... we tellen niet tot we het model vinden dat je op je rug zult hebben.

Texte alternative image

De testen starten hier

Texte alternative image

Geen compromis! Zodra het prototype is goedgekeurd door de ontwerpteams, is het klaar voor laboratorium- en veldtests. Stevigheid, comfort, morfologische analyse, …niets wordt aan het toeval overgelaten. Wij zorgen dat de rugzak aan alle eisen voldoet. Gebruikers dienen de rugzak zonder twijfel, noch aarzeling te testen en goed te keuren.

Texte alternative image

READY TO PLAY?

Texte alternative image

De rugzak is nu van jou! Zodra hij is gevalideerd door de testers en de ontwerpteams, is hij klaar voor gebruik!
Hij is nu verkrijgbaar in de winkel, klaar om je te vergezellen in de bergen en op de trails. Maar denk niet dat we hem in het wild loslaten zonder hem te volgen, we analyseren al je beoordelingen zorgvuldig zodat we je feedback kunnen gebruiken om onze toekomstige producten te verbeteren.

Texte alternative image

Grensverleggende materialen

Je kunt er zeker van zijn dat je spullen beschermd zijn tegen de regen dankzij een hydrofiel membraan en dat je je geen zorgen hoeft te maken als je valt dankzij de Ripstop-techniek die scheuren en breuken beperkt... je kunt vertrouwen op je rugzak en vooral op onze keuze van onderdelen.

Zorg voor de dingen waarvan je houdt

Jij en je apparatuur vormen een geweldig team. Om dat zo te houden, kun je je apparatuur eenvoudig onderhouden en herstellen met behulp van onze tutorials, hacks en trucs. Zo gaat het verhaal dat jullie samen schrijven gewoon door.

mijn apparatuur onderhouden en herstellen