Hoe kies je een zadel 60°?

HOE KIES JE EEN ZADEL 60° VOOR REGELMATIG FIETSEN?

MD zadel (middle distance), SD zadel met memory foam (short distance) of LD zadel (long distance)? Vind het fietszadel dat bij je past en dat je het comfort biedt dat je nodig hebt op je ritten!

Tijdens het fietsen zit je het grootste deel van de tijd op het zadel. Daarom is het comfort van het zadel heel belangrijk.
Met het juiste fietszadel geniet je optimaal van het fietsen en wordt het geen marteltocht. In dit artikel lees je alles om het juiste zadel te kiezen.

Hoe kies je een zadel 60°?

FIETSZADEL: MTB - TOERFIETS - STADSFIETS 60° MD VOOR RITTEN VAN 1 TOT 3 UUR

Het model MTB - TOERFIETS - STADSFIETS 60° MD biedt je al het nodige comfort tijdens je fietstochten langs de mooiste routes. Ontwikkeld voor ontspannen fietsen en genieten van het buiten zijn en van de omgeving. Als je echter houdt van iets sportievere tochten van langer dan 1,5 uur, raden we sterk aan een fietsbroek te dragen om je comfort te verhogen.

Hoe kies je een zadel voor regelmatig fietsen?

FIETSZADEL MTB - TOERFIETS - STADSFIETS 60°

Ideaal voor ritten met de MOUNTAINBIKE, HYBRIDEFIETS of STADSFIETS, breed en ergonomisch model dat geschikt is voor iedere lichaamsbouw.

Hoe kies je een zadel voor regelmatig fietsen?

FIETSZADEL: TOERFIETS - STADSFIETS 60° SD MEMORY FOAM VOOR RITTEN VAN MINDER DAN 1 UUR

Profiteer van een zonnige zondag om gezellig te fietsen met het gezin, dankzij het zadel TOERFIETS - STADSFIETS 60° SD MEMORY FOAM. Het biedt je al het nodige comfort voor gezonde en ontspannende fietsuitjes.

Hoe kies je een zadel voor regelmatig fietsen?

FIETSZADEL TOERFIETS - STADSFIETS 60° 

Schuim met vormgeheugen (MEMORY FOAM) precies onder de zitbotjes voor een goede verdeling van de belasting en een optimaal comfort.

Hoe kies je een zadel 60°?

FIETSZADEL: MTB 60° LD VOOR RITTEN LANGER DAN 3 UUR

Trek eropuit met dit zadel MTB 60° LD waarmee je langer kan doorgaan met fietsen en je grenzen verleggen. Leg net zoveel kilometers af als je je had voorgenomen, zonder te moeten stoppen. Met een fietsbroek geniet je nog meer van je rit.

Hoe kies je een zadel voor regelmatig fietsen?

FIETSZADEL MTB 60° 

Ideaal voor lange ritten, breed en ergonomisch model dat geschikt is voor iedere lichaamsbouw. Dit zadel is bijzonder slijtvast.

WIL JE GRAAG MEER WETEN? 

Neem een kijkje achter de schermen en ontdek hoe de zadels met rughoek 60° voor regelmatig fietsen gemaakt worden. 

Hoe kies je een fietszadel?

HOE KIES JE EEN FIETSZADEL?

Fiets je regelmatig in de stad, dan is het belangrijk dat je comfortabel op je fiets zit. Twee factoren zijn hierbij cruciaal: je positie op de fiets en het zitvlak. Het stuur en het zadel zijn twee belangrijke onderdelen voor je comfort op de fiets!