catalogus nieuwe collectie voetbal decathlon

Kipsta maakt jouw nieuwe voetbaltenue!

Op zoek naar nieuwe outfit voor je voetbalploeg? Of wil je de teamuitrusting aanvullen? Bij Kipsta Club zit je goed! Lage prijs, maar wel een uitstekende kwaliteit! 

catalogus nieuwe collectie voetbal decathlon

Kipsta, het voetbalmerk van decathlon

Sinds 2018 en de beslissing om onze passiemerken te herorganiseren per sport, is Kipsta het voetbalmerk bij uitstek geworden van Decathlon. Al onze medewerkers zijn 100% voetballers en dus volledig toegewijd aan de realisatie van de toekomstige voetbalproducten. Dankzij deze grote verandering, kunnen we vele nieuwe producten introduceren in onze winkels. Voor Kipsta België zijn er 3 prioriteiten: de nieuwe voetbalschoenen, de ballen en het clubaanbod.

Als club teken je geen contract met Decathlon, je wordt partner. Onze verbintenis wordt geschreven rond een win-wincharter. Geen exclusiviteit, noch een minimaal aankoopbudget worden verwacht van de clubs.

Onze grootste wens is om het menselijk contact, de basis van ons commercieel aanbod, te promoten en voetbal toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. We verheugen ons om samen een stukje van je clubgeschiedenis te schrijven.

catalogus nieuwe collectie voetbal decathlon

7 Goede redenen... om voor kipsta club te kiezen

#1 DUURZAME RELATIE~Voor Kipsta kiezen, is kiezen voor een open relatie. Wij leggen geen contract op. Voor Kipsta kiezen houdt dus geen verplichtingen in.

#2 GEEN MINIMUM JAARLIJKS BUDGET~Voor Kipsta kiezen, is kiezen voor de zekerheid om geen verplichtingen te hebben op vlak van investeringen. Kipsta helpt je je budget te optimaliseren.

#3 TEVREDEN OF TEVREDEN~Kiezen voor Kipsta en Decathlon, is kiezen voor onze garantie "tevreden of terugbetaald". Onze producten zijn inwisselbaar* in de winkel (*niet voor gepersonaliseerde producten)

#4 VOETBALFANATEN TOT JE DIENST~Kiezen voor Decathlon, is kiezen om met gepassioneerde voetballers in contact te komen, ze staan voor je klaar en zijn beschikbaar om al je noden en vragen te beantwoorden.

#5 EEN WINKEL IN DE BUURT~Kiezen voor Decathlon, is kiezen voor een volledig aanbod van Kipsta-producten.

#6 DE BESTE TECHNICITEIT-PRIJSVERHOUDING~Kiezen voor Kipsta, is kiezen voor technische producten ontworpen voor voetballers. We streven steeds naar meer techniciteit tijdens de ontwerpfase. We investeren minimaal in marketing om zeer scherpe prijzen te kunnen aanbieden.

#7 EEN MERK ONDERSTEUND DOOR TECHNISCHE PARTNERS~Meerdere professionele spelers helpen mee met het co-creëren van onze producten. Ze zijn zowel testers bij trainingen als technische raadgevers bij de ontwerpfases. Deze samenwerking zonder financiële inzet is gebaseerd op de gedeelde passie voor voetbal.