Man fitness Domyos

Deze sapjes geven je een boost

Wil je jezelf volstoppen met vitamines? Ontdek onze deugddoende sapjes die je zullen helpen in topvorm te blijven. Deze 100% natuurlijke sappen geven je conditie een oppepper, dus doe jezelf een plezier en geef je energie een boost voordat je de fitnesszaal ingaat!

Een echte mooimaker: berkensap

Het is echt wonderbaarlijk wat dit berkensap allemaal kan doen! Het heeft onder andere een afslankende, ontgiftende, vochtafdrijvende en antiseptische werking. Het geheim ligt besloten in de bladeren: ze boosten de eliminerende werking van het lichaam, stimuleren de vochtafvoer, gaan het vasthouden van vocht tegen, bevorderen de activiteit van de nieren en verwijderen gifstoffen uit de huid en laten haar weer stralen!~Wat is er nu beter voor je huid en je figuur dan deze vitaliteitsmix?

Man fitness Domyos

De ware prestatieboost: bietensap

Een sapje dat je echt vooruit helpt! Het is bewezen dat bietensap je slagingskansen vergroot en je prestaties verbetert! Onderzoekers aan de universiteit van Exeter in de Verenigde Staten hebben aangetoond dat de nitraten die volop aanwezig zijn in deze drank een gunstig effect hebben op de fysieke prestaties van sporters. Die nitraten verwijden de bloedvaten en zorgen zo voor een snellere doorbloeding en een lagere bloeddruk. Ook zorgen ze ervoor dat het cardiovasculaire systeem en de spieren doeltreffender werken, omdat beide systemen minder zuurstof nodig hebben om een bepaalde inspanning te leveren. Heb jij geen zin om de proef op de som te nemen en je grenzen te verleggen?

pilates

Het jeugdelixer: granaatappelsap

Het is de ster van de huidige sappen. Granaatappelsap zal je verleiden met zijn bijzondere karakter! Het is een zeer gewild drankje vanwege de gunstige effecten voor de gezondheid. Granaatappelsap is rijk aan fenolen en antioxidanten en wordt door de wetenschap dan ook aangeraden om de risico's op cardiovasculaire aandoeningen te beperken. Het zou zelfs bepaalde soorten kanker en diabetes bestrijden. En de fameuze tannines staan bekend om het vertragen van het verouderingsproces.

De beroemde David Khayat, professor oncologie, heeft granaatappelsap toegevoegd aan zijn fameuze magische drank, de drank "die je in topvorm brengt"! Onthoud dit recept, het is een echte energieboost: een derde groene thee met een derde granaatappelsap en een derde gember… en je lichaam is in optima forma!

vrouw fitness Domyos

Weg met vermoeidheid: duindoornsap

Duindoornsap is een geweldige bron van vitamine C: het bevat 30 tot 50 keer meer vitamine C dan sinaasappel! Deze van oorsprong uit de Himalaya afkomstige struik wordt vandaag de dag in veel bergachtige landen op het noordelijk halfrond verbouwd. De traditionele genezers in Tibet en China zijn al veel langer overtuigd van zijn gunstige effecten. Het gebruik van deze plant is in onze moderne tijd op een bijzondere manier begonnen: astronauten uit de Sovjet-Unie gebruikten het op hun ruimtereizen als energiedrank! Later, tijdens de Olympische spelen van 1998 in Seoul, waren het de Chinese atleten die de drank gingen gebruiken.~Het is een van nature verkwikkende drank, die zeer doeltreffend is! Duindoornsap is geschikt voor het hele gezin, en is ideaal voor mensen die geen cafeïne verdragen. Het duindoornsap geeft je de opkikker die je soms even nodig hebt om weer door te kunnen gaan. Het geeft je lichaam nieuwe kracht en bevordert bij sporters het herstel na de inspanning!