RUITERVAKANTIE

Onze 4 favoriete ruitervakanties over de hele wereld

Wil je graag paardrijden tijdens je vakantie? Kies dan voor een ruitervakantie met Decathlon Travel

Ben je een fervent ruiter en wil je ook paardrijden tijdens je vakantie? Decathlon Travel biedt een ruime keuze aan ruitervakanties, van bijscholingen tot meerdaagse uitstappen of een kennismaking. Er is voor elk wat wils.

Onze 12 favoriete ruitervakanties

Safari te paard in Zuid-Afrika

Wat dacht je van een ruitervakantie op de savanne?
In het Zuid-Afrikaanse natuurreservaat Waterberg kun je genieten van een ruitervakantie op een Afrikaanse ranch! Polo, vee drijven, een safari te paard … er zijn allerlei activiteiten om te ontdekken met familie of vrienden!

Leuk extraatje: je logeert in comfortabele lodges of in een aangename tent midden in de bush. Gegarandeerd bijzonder en interessant!

Onze 12 favoriete ruitervakanties

Tocht te paard in Mongolië

16 te paard als een echte nomade op de Mongoolse steppe. Dit staat op het programma van deze vakantie in Mongolië, waar paardrijden niet gewoon een vrijetijdsbesteding is, maar een ware voorouderlijke levenskunst die noodzakelijk is voor verplaatsingen.

Op het programma: ritten op Mongoolse paarden, verblijf in traditionele joerten en bivakkeren in Mongoolse tenten. Je eet ook traditionele Mongoolse gerechten, voor een echte totaalbeleving.

Avonturen in een totaal andere omgeving!

Onze 12 favoriete ruitervakanties

Verblijf op een ranch in Wyoming

Wil je graag leven als een echte cowboy?

Dat kan in Wyoming, op een echte ranch met 4.000 stuks vee op 12.000 hectare. Je leert er vee drijven en hoeden, en allerlei andere activiteiten die horen bij het dagelijks leven op een ranch. Deze vakantie is geschikt voor ervaren ruiters.
Je brengt dagelijks 2 tot 6 uur door op typisch Amerikaanse paarden: quarter horses, paint, appaloosas …
Je verblijft in de hoofdlodge van de ranch, waar je gezellige momenten kan doorbrengen in de saloon.

Onze 5 favoriete ruitervakanties in Europa

Paardrijden in Marokko

Geniet van de ontspannen Marokkaanse levensstijl tijdens deze ruitervakantie van 8 dagen vlak bij zee.

Zowel beginnende als ervaren ruiters krijgen les op het gewenste niveau en rijden op de typische berbers of arabieren van deze regio. Je verblijft in comfortabele B&B's en alle maaltijden worden ter plaatse bereid door een chef die je heerlijke Marokkaanse gerechten laat ontdekken.