DOMYOS

Ademende basic fitnessshort voor heren zwart

€700

8506243

Of je nu net start met fitness of een trouwe sportschoolbezoeker bent, deze rekbare, ademende en comfortabele short wordt je beste bondgenoot.

Iedereen heeft een technisch en comfortabel kledingstuk nodig voor fitness! Daarom bedachten onze teams een short die aan alle behoeften voldoet, en dat voor een heel vriendelijk prijsje!

Kleur:

ZWART

Maat:

maatwijzer

Productvoordelen

Zweetafvoer

Blijf droog! De stof is ademend en droogt bovendien snel.

Technische informatie

Made for fitness

Bij fitness zijn er geen regels, we trainen allemaal zoals we willen. Maar bewegen doen we allemaal! Ons doel? Producten ontwikkelen die je optimaal ondersteunen: die je bewegingsvrijheid bieden, technisch zijn, comfortabel zitten en mooi zijn... alles moet kloppen, niets wordt aan het toeval overgelaten! Ons hele productontwikkelingsteam, van productmanager tot ingenieurs en stylisten, komt in actie om jou het beste van het beste te bieden voor fitness.

Worden de fitnessproducten voor verkoop getest?

Uiteraard! Al onze stoffen doorlopen een strenge testprocedure. Het doel? Er zeker van zijn dat ze comfortabel, veilig en duurzaam zijn. Eerst onderwerpen we ze aan tests in het lab, maar daar houdt het niet bij op. Want dan worden ze in echte omstandigheden getest door sporters zoals jij. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. Pas als ons product al die tests met glans heeft doorstaan, is je nieuwe sportoutfit echt klaar!

En als ik niet tevreden ben over mijn artikel?

Dat spijt ons! Als je niet helemaal tevreden bent met het product, is het eenvoudig: breng het terug! We zullen het omruilen of terugbetalen.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 40° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

Video

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord

Impact op het milieu

co2-impact-cover
De CO2-voetafdruk van dit product is :
5,35 kg CO2e
1 kg CO2e vertegenwoordigt 5km in een benzinewagen (volgens de ADEME's Base Carbone©)
Wat is de CO2-voetafdruk? Dit is de voetafdruk die wordt gegenereerd door alle broeikasgassen die door het product worden uitgestoten, vanaf de fabricage tot het einde van de levensduur. Ter vereenvoudiging, wordt deze voetafdruk omgerekend in kilo CO2-equivalent. Meer informatie over het meten van de CO2-voetafdruk van onze producten