Crosstrainer Essential 120

€27000
Recupel : €040
Ref. : 8484396

Onze productontwikkelaars, zelf fervente cardiofitnessers, ontwierpen deze crosstrainer voor wie af en toe wil trainen, tot 3 uur per week.

Je wilt rustig weer beginnen sporten en werken aan een strakker figuur? De crosstrainer EL 120 van Domyos biedt je diverse trainingsschema's en is heel betaalbaar!

Kleur: ZWART

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Cardiotraining

Een paslengte van 33 cm en 15 weerstandsniveaus.

Soepel trappen

Vlotte trapbeweging dankzij het vliegwiel van 6 kg. Gemotoriseerde weerstand.

Coaching

Console met 5 geïntegreerde functies en 7 begeleide trainingsprogramma's.

Wendbaarheid

Met transportwieltjes om je crosstrainer makkelijker te verplaatsen.

Vlotte montage / demontage

Vlotte en makkelijke montage in minder dan 30 minuten.

Technische informatie

DE PASLENGTE VAN JE CROSSTRAINER IS BELANGRIJK

Een crosstrainer zet alle spiergroepen aan het werk (benen, armen, borst- en rugspieren, de core). Hoe groter je beweging, hoe harder je spieren moeten werken en hoe intensiever je je hart aan het werk zet. Dit moet gekoppeld zijn aan het weerstandsniveau dat je kiest. Deze crosstrainer 120 heeft een paslengte van 33 cm, waardoor je comfortabel en efficiënt kan trainen!

INERTIE BEÏNVLOEDT HET TRAPCOMFORT

Bij Decathlon willen we onze klanten en gebruikers betrouwbare en begrijpelijke informatie geven. Veel spelers op de markt communiceren over 'inertie', 'het inertiewiel' of 'de traagheidsmassa', waardoor de vergelijking tussen de producten vervaagt. We hebben besloten om te communiceren over het werkelijke gewicht van het vliegwiel, dat een grotere impact heeft op de kinetische energie en dus op het trapcomfort. Het vliegwiel van de crosstrainer 120 weegt 6 kg. Echt waar!

ONZE EERSTE PRIJS ONDER DE CROSSTRAINERS MET TRAININGSPROGRAMMA'S

De console van de crosstrainer 120 heeft 5 functies: verbrande calorieën, afgelegde afstand, trainingstijd, snelheid en hartslag, gemeten via de sensoren op het stuur. Deze crosstrainer is ook de eerste prijs met 7 geïntegreerde programma's om je op je trainingen te begeleiden, uitgewerkt in samenwerking met onze coaches. Zo kan je de inspanningen variëren naargelang je doel (afvallen, weer in vorm geraken, een strakker figuur, beter presteren ...).

HARTSLAG METEN

Je crosstrainer 120 is uitgerust met hartslagsensoren. Na enkele seconden verschijnt je hartslag op de console. De handpulse-functie (hartslagmeting via de handen) mag niet worden gebruikt door personen die een pacemaker hebben.

JE CROSSTRAINER IS MAKKELIJK TE VERPLAATSEN

De crosstrainer heeft ingebouwde transportwieltjes vooraan. Om hem te verplaatsen ga je voor het toestel staan. Gebruik één voet om de crosstrainer tegen te houden en druk op de vaste handgreep om het toestel te laten kantelen op de wieltjes. Verplaats het toestel vervolgens rustig in de gewenste richting.

ONDERHOUD EN REPARATIE

Decathlon en Domyos besteden bijzondere aandacht aan het opvolgen van hun producten. We beheren zelf de klantendienst en zorgen ervoor dat onderdelen beschikbaar blijven gedurende een periode van 10 jaar zodat je product zo lang mogelijk meegaat!

Dit product heeft een garantie van 2 jaar op onderdelen en werkuren, en 5 jaar op het metalen frame.

GEWICHT EN AFMETINGEN

Afmetingen toestel L115 x B63 x H155 cm
Gewicht toestel 34 kg

Afmetingen pakket L86 x B33 x H47 cm
Totaalgewicht 38 kg

Garantie

2 jaar op onderdelen en werkuren. 5 jaar op het metalen frame. Onderdelen 10 jaar verkrijgbaar.

Overige informatie

Samenstelling

kader 100% Staal Beschermhoes 100% Polystyreen

VOORRAADADVIES

Niet buiten laten staan. Bij voorkeur opbergen op een droge plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Max. gewicht gebruiker: 100 kg. Alleen voor thuisgebruik.

TESTS

Decathlon besteedt bijzondere aandacht aan de kwaliteit van zijn producten. Daarom hebben we een zeer veeleisend testprotocol. We starten met perceptietesten, zodat potentiële gebruikers hun mening kunnen geven over het project. Tijdens de ontwikkelingsfase voeren we gebruikstesten uit met externe testers om het gebruik en de functies te valideren. We eindigen met versnelde stresstesten om de kwaliteit van het eindproduct te controleren.

ONDERHOUDSADVIES

Met een vochtige doek schoonmaken.

Manual

Voor meer info, raadpleeg de handleiding De handleiding

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord