Dubbele vibrerende massagebal, vibrerende miniroller

€2500
Ref. : 8647289

Ons team ontwikkelde deze dubbele vibrerende bal met regelbare intensiteit voor de zelfmassage van je rug, nek of kuiten na het sporten.

Heb je behoefte aan een massage na het sporten? Deze bal biedt met zijn 3 vibratieniveaus een complete en gepersonaliseerde massage die je af kunt stellen op elke lichaamszone.

Kleur: ZWART / GRIJSBLAUW

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Veelzijdigheid

Een dubbele bal of een miniroller om je rug of kuiten te masseren.

Trilling

Doeltreffende werking en gemakkelijk gebruik, dankzij de 3 vibratieniveaus.

Gebruiksgemak

Ideaal voor een eenvoudige zelfmassage op de grond of tegen de muur!

Eenvoudig transport

De dubbele massagebal is zo klein dat je hem zo overal mee naartoe neemt.

Technische informatie

Optimaal ontwerp dankzij onze gebruikers

Ons team van ingenieurs en designers heeft deze vibrerende dubbele massagebal volledig uitgedacht, ontworpen, en verder ontwikkeld op basis van tests met gebruikers en een fysiotherapeut. De intensiteit en de snelheid van de drie vibratieniveaus werden direct getest om optimaal tegemoet te kunnen komen aan de verwachten van sporters.
Voor een optimale ergonomie werden ook de vorm en de kromming getest en herzien op basis van de feedback van gebruikers.

Waarom een vibrerende dubbele massagebal gebruiken?

Dankzij de vibraties is je zelfmassage dieper en vraagt ze minder inspanning. Dankzij de 3 intensiteitsniveaus in de vibraties is onze dubbele massagebal geschikt voor verschillende lichaamszones. Want je masseert je nek en je kuiten niet met dezelfde intensiteit! Natuurlijk kan je, als je dat graag wilt, de dubbele bal op bepaalde plekken ook zonder de vibraties gebruiken.

Welke spieren kan je masseren met de dubbele bal?

Onze vibrerende dubbele massagebal werd ontwikkeld met een oog op veelzijdigheid. Afhankelijk van het gekozen vibratieniveau is de bal geschikt voor verschillende lichaamszones. Vanaf nu kan je kiezen voor een zelfmassage van de nek met lichte of geen vibraties, en van de rug, langs de wervelkolom, met lichte tot gemiddelde vibraties. Voor de massage van de benen (kuiten, dijen) kies je best voor een zwaardere intensiteit, voor een diepere en intensere massage.

Hoe gebruik je de vibrerende dubbele massagebal?

Je kunt de dubbele bal ook als een kleine massageroller gebruiken. Zo kan je verschillende spierzones met de bal in de hand masseren, maar je kunt ook met je lichaamsgewicht werken. Voor een zelfmassage van de wervelkolom, bijvoorbeeld, kan je simpelweg tegen de muur gaan staan.
Je kan meteen na je inspanning masseren, 's avonds of zelfs de dag erna.
Bekijk zeker eens onze video's voor nog meer voorbeelden en oefeningen.

Het extraatje: "trigger points"-modus

Weet je wat trigger points zijn? Dat zijn gespannen plekken in je spieren, we noemen ze ook wel spierknopen. De (zelf)massage hiervan helpt je spier ontspannen. Voor een volledige massage na de training heeft ons ontwikkelingsteam ook een "trigger points"-modus toegevoegd aan de vibrerende dubbele bal. Het werkt heel eenvoudig: gebruik het puntje aan de zijkant voor een zelfmassage van die knopen.

Wat zijn de afmetingen?

Diameter: 7,9 cm
Lengte: 14,7 cm.

Hoe kan ik optimaal recupereren?

Voor een optimale recuperatie na je inspanning, mag je je massage gerust aanvullen met een recuperatiedrankje, wat eiwitrepen, of wat compressie of elektrostimulatie van de spieren.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Metalen structuur 100% Acrylonitril Butadieen Styreen Coating 100% Thermopolymeer Elastomeer Motor 100% Staal Bat 100% Batterij - LiPo Schroeven 100% Roestvrij staal Plank 100% Koper Kabel 100% Geschuimd Thermoplastisch Polyurethaan

ONDERHOUDSADVIES

Met een vochtige doek schoonmaken.

Afbeeldingen

Dubbele vibrerende massagebal, vibrerende miniroller
Dubbele vibrerende massagebal, vibrerende miniroller
Dubbele vibrerende massagebal, vibrerende miniroller

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord