Fitness skates voor volwassenen FIT100 zwart zilver

€5500
Ref. : 8614734

Het perfecte paar om te beginnen met skaten of om kleine tochtjes te maken. Veilig en comfortabel leren rijden, draaien en remmen.

Een comfortabele pasvorm, ondersteuning en soepel rollende wieltjes voor beginners ... Deze skates zijn een uitstekende keuze om te ontdekken hoe leuk skaten wel niet kan zijn.

Kleur: ZWART

 • 36 Niet online beschikbaar
 • 37 Niet online beschikbaar
 • 38 Niet online beschikbaar
 • 39 Niet online beschikbaar
 • 40 Niet online beschikbaar
 • 41 Niet online beschikbaar
 • 42 Niet online beschikbaar
 • 43 Niet online beschikbaar
 • 44 Niet online beschikbaar
 • 45 Niet online beschikbaar
 • 46 Niet online beschikbaar
 • 47 Niet online beschikbaar

Onze diensten:

 • Gratis afhaling in de winkel
 • Gratis levering vanaf 59€
 • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
 • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Pascomfort

Erg aangenaam voor je voeten: semi-softboot met 3D-mesh, comfortschuim.

Glij kwaliteit

Wielen van 76 mm/80A en ABEC 5-lagers voor een goede controle.

Voetsteun

Stijve en hoge cuff, vetersluiting, microverstelbare gesp en wreefstrap.

Modulariteit

Het plastic frame is compatibel met wielen van 80 mm. Rem kan op de linkervoet

Technische informatie

Voor wie?

De FIT100 is ontwikkeld voor iedereen die wil starten met inlineskaten of af en toe zijn skates aantrekt. Ben je op zoek naar comfortabele skates met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Dan is de FIT100 echt iets voor jou.

Hoe wordt gezorgd voor comfort en ondersteuning?

De semi-softboot met 3D-mesh zit comfortabel en houdt je voeten droog. Dankzij het nieuwe comfortschuim en een demping aan de hiel wordt skaten nu nog aangenamer. De cuff (het bovenste deel van de boot) is stijf en komt goed hoog zodat je enkel stevig vast zit. In combinatie met een driedubbele sluiting (veters, microverstelbare gesp en spanstrap) zorgt dit ervoor dat je enkel goed wordt ondersteund.

Moet je kiezen tussen rolvermogen en comfort?

Nee, niet bij Oxelo. De skates FIT100 bieden een goede rolkwaliteit voor beginners, dankzij de wielen van 76 mm en de ABEC 5-lagers. De combinatie van een kunststof frame en wielen in vrij zacht rubber (80A) zorgt voor een goed compromis tussen tolerantie en demping van de trillingen. Op het frame passen ook wielen van 80 mm.

Hoe kan ik mijn skates onderhouden/repareren?

Vervang onderdelen of repareer je skates met onderdelen die verkrijgbaar zijn in de winkel, op internet of in het atelier van je Decathlon-winkel. Onderdelen die je kunt vervangen: wielen van 76 mm of 80 mm, ABEC 5-lagers (of hoger als je voor een betere rolkwaliteit wilt gaan). Remblokjes aan te passen voor de rechter- of linkervoet.

Hoe kan ik de levensduur van mijn skates verlengen?

Het is heel gebruikelijk om de wielen van skates af en toe van plaats te wisselen omdat ze niet mooi recht maar schuin afslijten. Hoe komt dat? Omdat je dikwijls je skates schuin naar binnen houdt: bij het afzetten, draaien of vertrekken. Om het rubber van je skates minder snel te laten verslijten, wissel je de wieltjes dus af en toe van plaats (wissel ze per paar).

Wat is het maximale gewicht dat de inlineskates FIT100 van Oxelo kunnen dragen?

Deze skates voldoen aan norm EN 13843 klasse A (skates voor volwassenen). Deze norm is van toepassing op "Rolsportmaterieel - Inlineskates" bestemd voor mensen met een lichaamsgewicht tussen 20 kg en 100 kg. Die Europese norm legt veiligheidseisen en specificaties op voor de testmethodes, labels en informatie die de fabrikant moet verstrekken om bij normaal gebruik het risico op blessures voor derden en voor de gebruiker zelf terug te dringen.

Hoeveel wegen de skates FIT100 van Oxelo?

2,5 kg per paar in maat 43.

Hoe worden onze artikelen getest?

Al onze skates worden getest in het laboratorium. We doen tests om na te gaan of de skates voldoen aan de Europese normen voor het gebruik, maar ook slijtagetests. Die tests in het lab worden aangevuld met tests in de praktijk, via metingen of op basis van ervaringen van gebruikers die het artikel flink op de proef stellen. Het resultaat: een getest en goedgekeurd artikel.

Garantie

2 jaar, behalve op slijtageonderdelen (remblok, wielen en lagers).

Overige informatie

Samenstelling

Patch voor fiets 100% Polypropyleen Rolmanchet 100% Polypropyleen Bovenwerk van de schoen 95% Polyester, 5% Polyurethaan Wielen 50% Polyurethaan, 50% Polypropyleen Voering en sok 100% Polyester Buitenzool van 100% Thermoplastisch Polyurethaan Gespen 50% Polyamide, 40% Thermoplastisch Polyurethaan, 10% Roestvrij staal

VOORRAADADVIES

Bewaar je skates op een droge plek bij een gematigde temperatuur. Na gebruik niet laten drogen in de buurt van een warmtebron of vuur.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor inlinehockey of stuntskaten.

Afbeeldingen

Fitness skates voor volwassenen FIT100 zwart zilver
Fitness skates voor volwassenen FIT100 zwart zilver
Fitness skates voor volwassenen FIT100 zwart zilver
Fitness skates voor volwassenen FIT100 zwart zilver
Fitness skates voor volwassenen FIT100 zwart zilver

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord