OXELO

Verstelbare kinderskates Fit3 grijs

€4500
Ref. : 8580560

De perfecte skate voor kinderen die op een leuke manier beter willen leren skaten: overwin obstakels, verhoog je snelheid en ga op avontuur!

Een inlineskate die je kind zal helpen om te leren skaten. De perfecte metgezel om de vrijheid van skaten te ervaren!

Kleur: Zilvergrijs

  • 29/32 3
  • 32/35 3
  • 35/38 3

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Pascomfort

Voor je comfort zijn de halfsoepele binnenschoen en de zool gemaakt van schuim.

Glij kwaliteit

Aangenaam skaten door de composiet plaat en de ABEC 3-lagers.

Voetsteun

Drievoudig systeem: veters, gespen en klittenband om je voeten te ondersteunen.

Verstelbaar

Je voeten groeien, je skates groeien mee! Ze zijn in 4 maten verstelbaar.

Grip

Wielen en remblokjes in rubber, om niet te slippen en doeltreffend te remmen.

Technische informatie

Ons veiligheidsadvies?

We raden het totaalpakket aan: helm, elleboog-, knie- én polsbeschermers. Want uiteindelijk is het deel van het lichaam waar je op valt ... moeilijk te voorspellen.

1 skatemaat = 4 schoenmaten. Hoe werkt dit meegroeisysteem?

Je verstelt de skates in 3 stappen:
1. Open de hendel.
2. Trek aan de voorkant van de schoen.
3. Sluit de hendel.
Met dit systeem kan je kind de skates langer dan een seizoen dragen. Voor een kind moet je skates kiezen die zijn afgestemd op zijn of haar voeten: neem geen te zware (niet aangepast aan zijn of haar fysieke mogelijkheden) of te grote skates (de voet verschuift in de boot, waardoor je kind een slechte houding aanneemt en moeite heeft om de stabiliteit te bewaren).

Wat maakt de FIT 3-kinderskates zo comfortabel?

Semi-softboots met verstevigingen in schuim voor meer comfort. Boots in luchtig mesh (stof die de transpiratie goed absorbeert) zodat de voeten langer droog blijven. De skates zijn makkelijk aan te trekken dankzij eenvoudige en efficiënte sluitingen: een microverstelbare gesp bovenaan voor meer precisie + klittenbandstrap op de wreef om de voet stevig vast te zetten in de boot. Elastische veters voor de maten 29/32 en 32/35, klassieke veters voor de maat 35/38.

Hoe kan je kind met de kinderskates Fit 3 rijden en doeltreffend remmen?

De composiet plaat is lichter zodat kinderen gemakkelijker leren skaten: dit biedt een goed rolcomfort. De 80A-wielen van 70 mm en de ABEC 3-lagers bieden een goed compromis tussen soepel rollen en wendbaarheid. En om te remmen hebben onze skates een klassiek rubberen remblokje dat je naar keuze op de rechter- of linkerskate kunt zetten. Vervangende remblokjes zijn verkrijgbaar in de winkel.

Wieltjes en remmen in rubber: welke voordelen ten opzichte van plastic?

In tegenstelling tot plastic, dat 'schuift' maar niet afremt, biedt rubber een goede grip: zo kan je kind skaten zonder weg te glijden bij het afzetten en ook doeltreffend remmen. Bovendien verslijt rubber minder snel dan plastic.
Onze Oxelo-teams gaan voor veiligheid, ongeacht het technische niveau van het kind. Daarom hebben we ervoor gekozen om al onze kinderskates uit te rusten met wieltjes en remmen in rubber en niet in pvc.

Hoe kun je ervoor zorgen dat de wielen langer meegaan?

Niet alle wielen slijten even snel, dit hangt af van de plaats waar ze gemonteerd zijn op het frame. Aarzel dus niet om ze geregeld van plaats te wisselen. Op de binnenkant van elk wieltje zie je 7 ringen staan. Wanneer het wiel is afgesleten tot de eerste ring is het aan vervanging toe.

Welke wielen voor de skates Fit 3?

De skates Fit 3 zijn uitgerust met wielen van 70 mm.
De skates in de maten 32/35 en 35/38 kunnen worden uitgerust met wielen van 76 mm, zelfs met verlichting, die verkrijgbaar zijn in de winkel en op internet.

Skates repareren of onderhouden?

Je vindt wielen in verschillende maten (we hebben zelfs wieltjes die licht geven), remmen en ook compatibele schroeven op onze website en op de afdeling 'Atelier' van Decathlon. Je kunt alles heel makkelijk zelf monteren. Aarzel niet om even te kijken naar onze adviezen en tutorials op het YouTube-kanaal van Oxelo: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Garantie

2 jaar behalve op slijtageonderdelen (wieltjes/lagers en rem)

Overige informatie

Samenstelling

Binnenkant van 100% Polyester Buitenkant van 50% Polyurethaan, 50% Polyester ILS laars 100% Polypropyleen ILS wielen 50% Polyurethaan, 50% Polypropyleen ILS band 100% Polypropyleen Behuizing 100% Thermoplastisch Polyurethaan Gespen 50% Thermoplastisch Polyurethaan, 30% Polycarbonaat, 20% Polyamide

VOORRAADADVIES

Bewaar je skates op een droge plek met een gematigde temperatuur. Laat ze na gebruik niet drogen in de buurt van een warmtebron of vlam.

GEBRUIKSAANWIJZING

Skatenorm EN 13843 B (max. 60 kg). Niet voor skatepark.

Afbeeldingen

Verstelbare kinderskates Fit3 grijs
Verstelbare kinderskates Fit3 grijs
Verstelbare kinderskates Fit3 grijs
Verstelbare kinderskates Fit3 grijs
Verstelbare kinderskates Fit3 grijs
Verstelbare kinderskates Fit3 grijs
Verstelbare kinderskates Fit3 grijs
Verstelbare kinderskates Fit3 grijs
Verstelbare kinderskates Fit3 grijs
Verstelbare kinderskates Fit3 grijs
Verstelbare kinderskates Fit3 grijs

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord