Fitnessschoenen voor dames 500 FITMAX roze

€3500
Ref. : 8645133

Deze fitnessschoen wordt je beste bondgenoot bij intensieve trainingen, hij is comfortabel en stijlvol in alle omstandigheden.

Deze schoenen bieden de perfecte mix van stijl en comfort en begeleiden je bij al je fitnesstrainingen. Ze maken je sportlook compleet en staan garant voor een onberispelijke stijl!

Kleur: TAUPE PINK / ROZE

 • 36 Niet online beschikbaar
 • 37 Niet online beschikbaar
 • 38 Niet online beschikbaar
 • 39 Niet online beschikbaar
 • 40 Niet online beschikbaar
 • 41 Niet online beschikbaar
 • 42 Niet online beschikbaar

Onze diensten:

 • Gratis afhaling in de winkel
 • Gratis levering vanaf 59€
 • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
 • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Demping

Nieuw schuim om demping te garanderen tijdens je dynamische bewegingen

Flexibiliteit

Dankzij het H-flex-systeem buigt de schoen soepel mee met je voet

Grip

Rubberen buitenzool die garant staat voor slipvastheid en stevigheid

Ademend vermogen

Met luchtig mesh om je voet te laten ademen tijdens de inspanning

Technische informatie

Waarom fitnessschoenen dragen?

Studies van ons Sportslab hebben aangetoond dat bij fitnessen veel verschillende bewegingen worden gemaakt die sterk verschillen van bewegingen bij andere sporten. Bewegingen zoals draaien, tuck jumps, squats, lunges. We ontwikkelen al onze schoenen zo dat ze je helpen om die bewegingen goed uit te voeren zonder gevaar voor blessures. Met schoenen die speciaal bedoeld zijn voor fitness loop je 20% minder risico op blessures dan met hardloopschoenen.

DROP VAN DE ZOOL: het hoogteverschil tussen de voor- en achterkant van de voet

Al onze fitnessschoenen hebben een drop van 4 mm. Die drop van 4 mm betekent dat je houding natuurlijker aanvoelt (blote voeten = drop 0).

Flexibel in alle richtingen

De flexibiliteit in alle richtingen is de capaciteit van de schoen om mee te buigen en te draaien zodat je gemakkelijker van richting kan veranderen.
Studies hebben uitgewezen dat de buig-strekbehoefte bij fitness 1,7 keer hoger ligt dan bij hardlopen. Ook beweegt de enkel anders bij fitness dan bij hardlopen. Daarom ontwikkelen we zogeheten 'multidirectionele' schoenen waarmee je ongehinderd in alle richtingen beweegt tijdens het fitnessen.

Steun voor de voorvoet

Waarom is dat belangrijk?
De ondersteuning aan de voorvoet, waar je bij fitness het meest op steunt, helpt je om je evenwicht te bewaren wanneer je de grond raakt om van richting te veranderen.

Demping aan de voorvoet

Demping is het vermogen van de schoen om schokken te dempen en trillingen te verzachten.
Bij fitness doet de impact tussen voet en vloer zich voor aan de voorvoet, terwijl dat bij hardlopen vooral aan de hiel is. We ontwikkelen onze schoenen met een optimale demping aan de voorvoet, om je lichaam te beschermen tegen herhaalde schokken en te zorgen voor meer stabiliteit bij de afzet zodat je de bewegingen beter na elkaar kunt uitvoeren.

Slipvastheid en draaibeweging

Dit model is voldoende slipvast om gemakkelijk en snel van richting te veranderen, terwijl de rotatiezone minder slipvast is, zodat je gemakkelijker kunt draaien zonder je gewrichten te veel te belasten. Het is van groot belang om een goed evenwicht te vinden tussen die twee behoeftes. Door een combinatie van sensoriële, mechanische en biomechanische tests zijn we erin geslaagd de juiste mate van slipvastheid te bepalen en ook de precieze zone waar je je afzet bij het draaien.

Hoe wordt dit bewezen? PRODUCTTEST

In onze labs doen onze onderzoekers bewegingsanalyses met sensoren die heel nauwkeurig de reacties van het menselijk lichaam meten. Maar omdat er niets boven praktijkervaring gaat, testen we onze artikelen ook in verschillende fitnesszalen, waar ze worden gedragen. Dankzij al die tests kunnen we technische en betaalbare artikelen aanbieden, met één doel voor ogen: zorgen dat jij kunt sporten in de beste omstandigheden.

Pluspunt? Geen strepen op de vloer.

De zool van deze schoen is zo ontwikkeld dat hij geen sporen nalaat.

Kan je met fitnessschoenen ook op de loopband hardlopen?

Onze fitnessschoenen zijn specifiek ontwikkeld voor cardiofitness. Ze zijn ook geschikt voor hardlopen op een loopband, maar niet te lang. Wil je je bijvoorbeeld even opwarmen of uitlopen voor of na een training, dan zijn ze de perfecte keuze. Maar als je uitsluitend wil hardlopen, op een loopband of buiten, raden we je sterk aan om specifieke hardloopschoenen te dragen, dat is veel veiliger.

Zijn fitnessschoenen alleen voor binnen?

Cardiofitness wordt voornamelijk beoefend in een sportzaal en/of thuis. Onze schoenen zijn dan ook bestemd voor binnengebruik. Het zachtere rubber is specifiek voorzien op gebruik in sportzalen. Als je deze schoenen buiten draagt, op asfalt, zal het rubber voortijdig verslijten. De slipvastheid van onze zool wordt getest op zaal- en woningvloeren, het rubber is bedoeld om voldoende slipvast te zijn voor cardiofitness

Garantie

2 jaar

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Bovenwerk van de schoen 100% Polyester Voering en sok 100% Polyester Buitenzool van 70% Ethyleen Vinyl Acetaat, 30% Synthetisch rubber

Afbeeldingen

Fitnessschoenen voor dames 500 FITMAX roze
Fitnessschoenen voor dames 500 FITMAX roze
Fitnessschoenen voor dames 500 FITMAX roze

Video

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord