Fitnessschoenen voor dames zwart

€2000
Ref. : 8788842

Deze sportschoenen met supercomfortabel mesh zijn ideaal voor je fitnesslessen met lage impact.

Je kunt erop rekenen: dankzij de flexibiliteit bovenaan en de extra steun volgen deze sneakers al je bewegingen tijdens de fitnesstraining... Je zult er weg van zijn!

Kleur: ZWART / Sneeuwwit

 • 36 Niet online beschikbaar
 • 37 Niet online beschikbaar
 • 38 Niet online beschikbaar
 • 39 Niet online beschikbaar
 • 40 Niet online beschikbaar
 • 41 Niet online beschikbaar
 • 42 Niet online beschikbaar

Onze diensten:

 • Gratis afhaling in de winkel
 • Gratis levering
 • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
 • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Pascomfort

Bovenwerk volledig in mesh om comfortabel te sporten... en te blijven gaan!

Flexibiliteit

Met groeven aan de voorvoet om ze gemakkelijker te buigen en voor steun opzij.

Lichtgewicht

Lichte materialen, zodat deze schoenen slechts 170 g wegen in maat 39.

Technische informatie

ZIJN DEZE FITNESSSCHOENEN GESCHIKT VOOR MIJ?

Wist je dit? Het dragen van geschikte schoenen voor je fitnesstraining vermindert het risico op blessures met 20% ten opzichte van hardloopschoenen. De studies van ons Sportlab hebben aangetoond dat je tijdens het fitnessen specifieke bewegingen maakt die verschillen van andere sporten (draaien, met beide voeten tegelijk springen, squats, lunges, enz.). Zo werden de FSH 100 MESH voor dames exclusief bedacht om deze bewegingen goed te kunnen uitvoeren, zonder risico op blessures.

IS DEZE SPORTSCHOEN GEMAAKT VOOR INDOOR?

Aangezien cardiofitness meestal in de sportzaal of thuis wordt beoefend, werden deze schoenen gemaakt voor indoor gebruik. Het "zachtere" rubber is bijvoorbeeld specifiek gemaakt om in een zaal te dragen en zal dan ook sneller verslijten als de schoenen herhaaldelijk in contact komen met asfalt. De zool werd op slipvastheid getest op indoor vloeren. Hij laat overigens geen strepen na op de vloer! Handig, toch?

DROP VAN DE ZOOL: HET HOOGTEVERSCHIL TUSSEN DE VOOR- EN ACHTERKANT VAN JE VOET

Net als al onze fitnessschoenen heeft de FSH 100 MESH voor dames een drop van 4 mm: ideaal om de natuurlijke positie van je voeten te benaderen als je geen schoenen draagt (= drop van 0 mm).

JE COMFORT GAAT VOOR!

Het bovenwerk van deze schoenen is volledig in mesh. Dit comfortabele en ademende materiaal neemt de vorm van je voet aan. De damesschoenen FSH 100 MESH zitten dan ook als gegoten, en niet alleen tijdens het sporten ;) !

FLEXIBILITEIT IN ALLE RICHTINGEN OM IN ALLE RICHTINGEN TE KUNNEN BEWEGEN

De flexibiliteit in alle richtingen is de capaciteit van de schoen om mee te buigen en te draaien zodat je gemakkelijker van richting kan veranderen. De studies van het Sportlab hebben immers aangetoond dat je je enkels op een andere manier beweegt tijdens het fitnessen dan tijdens het hardlopen en dat je hiervoor 1,7 keer meer buiging/rek nodig hebt dan voor hardlopen. Dankzij de groeven vooraan volgt de HX Flex-zool de natuurlijke buiging van je voeten.

EEN BEETJE MEER UITLEG OVER DE DEMPING

Zoals de naam zegt staat de demping voor het vermogen van de schoen om schokken te dempen en trillingen te verminderen. Deze schoenen werden bedacht voor fitnessactiviteiten met lage impact, zoals spierversteviging, buik en billen, enz.

STIJLVOL NAAR DE FITNESSTRAINING? NATUURLIJK!

Deze eenvoudige en elegante sneakers passen bij al je fitnessoutfits, en zelf meer dan dat! Ja, zeker, draag er gerust wat kleur of een motiefje bij om je dagelijkse looks op te fleuren, of een crop top om te variëren qua modellen. Of zelfs een grote shopper voor een casual maar stijlvolle look! Dat laten we volledig aan jou over.

MATEN

Ook belangrijk: de FSH 100 MESH voor dames zijn verkrijgbaar van maat 36 tot 42.

INFORMATIE OVER DE GARANTIE

Op je fitnessschoenen krijg je een garantie van 2 jaar.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Bovenwerk van de schoen 100% Polyester Voering en sok 100% Polyester Buitenzool van 70% Ethyleen Vinyl Acetaat, 30% Synthetisch rubber

VOORRAADADVIES

We raden aan om deze schoenen te bewaren op een schone en droge plek.

TESTS

Was- en droogtests, en nog veel meer! Dit product werd aan tal van tests onderworpen voordat het in je garderobe terechtkwam. Onze teams nemen de kwaliteitseisen zeer serieus, zodat we je een product kunnen aanbieden dat lang meegaat.

Goedgekeurd door

Deze schoenen werden goedgekeurd door ons hele productontwikkelingsteam en door alle sportsters die ze hebben getest en hebben meegewerkt aan de verbetering ervan. Nu hopen we oprecht dat ze jou ook zullen bevallen! :)

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord