Fitnessset drinkfles en handdoek

€1500
Ref. : 8848422

Een ideaal cadeau voor de feestdagen, voor jezelf of om iemand anders een plezier te doen.

Geen inspiratie voor een cadeau? Met deze set van een drinkfles en een handdoek maak je de ontvanger beslist blij. Ideaal voor sportievelingen!

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar

Beschikbaar in de winkel

Meer weten over ons

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Waterdichtheid

Nooit meer bang voor lekken! De drinkfles dicht perfect af.

Gebruiksgemak

Grote opening om makkelijk te vullen en praktisch hengsel om te dragen.

Inhoud

Inhoud van 1 liter zodat je de hele dag lang je dorst kan lessen!

Zachtheid

De handdoek in deze set is heerlijk zacht.

Technische informatie

MADE FOR FITNESS

Fitness kent geen regels, iedereen doet het op zijn eigen manier. Maar bewegen doen we allemaal! Ons doel? Producten ontwikkelen die jou op de beste manier ondersteunen: bewegingsvrijheid, technische eigenschappen, comfort, stijl ... Alles wordt onder de loep genomen, niets wordt aan het toeval overgelaten! Een heel team, van productmanager tot de ingenieurs en stylisten, komt in beweging om jou het beste van het beste op het gebied van fitnessmateriaal en -kleding te kunnen bieden.

WORDEN DE FITNESSPRODUCTEN GETEST VOOR ZE WORDEN VERKOCHT?

Ja natuurlijk! Al onze producten worden aan strenge tests onderworpen. Allereerst in het laboratorium waar ze flink op de proef worden gesteld: wasbestendigheid, kleurvastheid ... We noemen dit onze 'torture test'! En daarna? Daarna testen we ze in echte omstandigheden, met sporters zoals jij! We observeren, analyseren en passen aan waar nodig zodat het eindproduct aan jullie verwachtingen voldoet. Nu weet je welke onze avonturen onze producten beleven voor ze bij jou terechtkomen.

EN ALS IK NIET TEVREDEN BEN OVER MIJN ARTIKEL?

Dan vinden we dat heel jammer! Maar als je niet helemaal tevreden bent over je artikel, is het eenvoudig: bezorg het ons gewoon terug. We ruilen het om of betalen je terug.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Goedgekeurd door

Deze fitnessset werd goedgekeurd door ons hele productontwikkelingsteam en alle sporters die het hebben getest en hebben meegewerkt aan de ontwikkeling ervan. Nu hopen we oprecht dat hij ook jou zal bevallen! :)

Gebruikersbeoordelingen