WILSON

Gasgevulde padelballen X3 koker met 3 ballen

€600
€200/stuk
Ref. : 8821790

De padelbal Wilson X3 biedt een goede mix van regelmaat, slijtvastheid en gebruiksvriendelijkheid. Minder plastic door de nieuwe dop.

De X3 is perfect voor heel snelle ondergronden en voorzien van Dura-Weave-vilt dat uiterst slijtvast is en betrouwbare prestaties biedt.

Kleur: Fluogeel

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar

Beschikbaar in de winkel

Meer weten over ons

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Controle

Met geweven vilt voor meer controle over de bal en een langere levensduur.

Slijtvastheid

Dankzij Dura-Weave-vilt.

Stuiteren

Van hoogwaardige materialen voor een nauwkeurige balvlucht en meer reactiviteit

Technische informatie

De optimale spelomstandigheden voor de Wilson X3

De luchtdruk en het weer hebben een invloed op het gedrag van je padelbal. Hoe lager je speelt, hoe trager de bal en omgekeerd, hoe hoger je speelt, hoe sneller de bal.
Daarom wordt aangeraden om tragere of beter controleerbare ballen te gebruiken op grote hoogte en snelle ballen op zeeniveau.
De Wilson X3-bal is geschikt voor elk terrein en alle omstandigheden

Hoe kan je de padelbal langer goed houden?

Het is belangrijk dat je de bal juist gebruikt en na elke wedstrijd goed onderhoudt. Bewaar je ballen daarom na het spelen in de ballenkoker om ze te beschermen tegen alle andere zaken die je in je tas meeneemt.
Temperatuurvariaties hebben een invloed op de baldruk en dus op de levensduur van de ballen. Regen zal bijvoorbeeld de toplaag van de bal sneller beschadigen en de haartjes doen verdwijnen.

Wat is de levensduur van je padelballen?

Verschillende factoren hebben een invloed op de levensduur van een bal: het oppervlak van de baan, het weer, het type speler en het type racket dat je gebruikt.
In het professionele circuit zoals de WPT worden de ballen elke negen wedstrijden vervangen. Een professionele speler oefent immers meer kracht uit op de bal tijdens een kortere periode en daardoor verliest die aan druk.

Goedgekeurd door Premier Padel + FFT

Als je een wedstrijd speelt in de officiële competitie, dan moet je padelballen hebben die goedgekeurd zijn. Daarom biedt Wilson het model X3 aan, goedgekeurd door Premier Padel en FFT, zo kan je er zeker van zijn dat de ballen voldoen aan het officiële reglement.

Voor wie is dit product ontwikkeld?

Deze koker met 3 ballen is ideaal voor de meest veeleisende spelers die de uitstekende kwaliteit van het product willen uitproberen of die maar een beperkt aantal ballen nodig hebben voor een recreatieve wedstrijd. Geniet van een buitengewone speelervaring met de Wilson Padel X3.

Verbeterde verpakking

Wilson koos voor een milieuvriendelijke verpakking (volledig recyclebaar) en dankzij de dop is er minder plastic afval. Voor spelers die hun bal en koker willen hergebruiken, voorkomt die dop dat de ballen in het rond vliegen.

Garantie

2 jaar

Gebruikersbeoordelingen

Loading