Gemicroniseerde creatine monohydraat blauwe frambozen 300 g

€2350
€7834/KG
Ref. : 8911369

Gemicroniseerde, gearomatiseerde creatine monohydraat voor wie aan krachttraining doet, om je te helpen je doelen te bereiken.

Creatine helpt om fysieke prestaties te verbeteren bij opeenvolgende reeksen van heel intensieve, kortdurende inspanningen.

Flavor: Framboos

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Bevordert de fysieke prestaties

Bevat 3 g creatinemonohydraat per dosis.

Technische informatie

Wat is het nut van creatine voor krachttraining?

Creatinefosfaat is een derivaat van een natuurlijk aminozuur dat van nature in ons lichaam en vooral in de spieren voorkomt. Om een zwaar intensieve inspanning te kunnen leveren, heeft de spier energie nodig. Die energie komt uit adenosinetrifosfaat (ATP), wat aangemaakt wordt met behulp van creatinefosfaat. Daarom kan een creatinesupplement fysieke prestaties op korte termijn verbeteren. Je kunt dan iets langer aan een zeer hoge intensiteit trainen.

Hoe de Weider creatine innemen?

Doe 4,6 g poeder (1 + 1/2 maatschepje) in 150 ml water.

1 portie per dag gedurende 6 weken, las daarna een pauze van 2 tot 4 weken in.

Gebruiksadvies en contra-indicaties

Dit product niet gebruiken bij nierinsufficiëntie of leverinsufficiëntie. Niet geschikt voor zwangere vrouwen of personen jonger dan 14 jaar.
Buiten het bereik van kinderen bewaren.Dit voedingssupplement is geen geneesmiddel. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.
Naast regelmatige lichaamsbeweging zijn ook een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl belangrijk.Vraag bij langdurig gebruik (langer dan 2 maanden) raad aan een arts of voedingsdeskundige.

Inhoud

300 g (65 dosissen)

Waarom kiezen voor creatine?

Creatine verhoogt je fysieke prestaties doordat het je meer energie geeft tijdens je trainingen. Het werkt in hoofdzaak in op de spieren, die het gebruiken als energiebron. Het wordt je beste maatje bij je trainingen doordat je na een poos merkt dat je fysieke prestaties verbeteren. Creatine is een van de meest gebruikte supplementen omdat het een bewezen werking en veel voordelen heeft voor de training.

De Weider creatine 200 MESH

Onze creatine is ook nog eens verrijkt met AstraGin.

AstraGin® is een gepatenteerde samenstelling, 100% plantaardig, die de opname van tal van vitale nutriënten verbetert en een gezonde vertering ondersteunt.

De doeltreffendheid ervan wordt gesteund door wetenschappelijke onderzoeken. Specifiek voor dit product wordt de opname van aminozuren zoals creatine met 33% verbeterd door de AstraGin die het bevat.

De voordelen van de Weider creatine


1. Creatine 200 MESH: Gemakkelijker op te lossen en betere opname van creatine.
2. Verbeterde formule: Met AstraGin dat de opname van creatine met tot 33% verbetert. 3. Blauwe frambozen en bubblegum smaak: Omdat we steeds willen innoveren, gaven we onze creatine een ongelooflijke smaak die je zeker lekker gaat vinden.
4. 100% vegan: Geschikt voor personen die veganistisch eten.

Voedingswaarde

Voedingswaarde:
Per 100 g/dosis van 4,6 g
Energie (kcal): 359/17
Vetten: 0 g / 0 g
waarvan verzadigde vetzuren: 0 g / 0 g
Koolhydraten: 21 g / 1 g
waarvan suikers: 1 g / 0 g
Eiwitten: 0 g/0 g
Zout 0,07 g/0 g.
Creatine monohydraat (4,6 g): 3,4 g, waarvan creatine (4,6 g): 3 g
AstraGin® (4,6 g): 35 mg

Overige informatie

Samenstelling

Voedingssupplement in poedervorm op basis van creatine monohydraat, gearomatiseerd, met zoetstof. Frambozensmaak. Creatine monohydraat, maltodextrine, aroma's, voedingszuur: citroenzuur; spirulinaconcentraat, anti-klontermiddel: siliciumdioxide; AstraGin® (Panax notoginseng-wortelextract, Astragalus membranaceus-wortelextract), zoetstoffen: sucralose, steviolglycosiden uit stevia.

VOORRAADADVIES

Bewaren op een koele en droge plaats, beschermd tegen licht. Goed sluiten na gebruik.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet gebruiken bij nier- of leverinsufficiëntie. Niet geschikt voor zwangere vrouwen. Niet ges [...]

Gebruikersbeoordelingen