Handbal harsvrij H500 maat 2

€3500
Ref. : 8587603

Onze teams ontwikkelden deze handbal voor gevorderde spelers en speelsters die 2 tot 3 keer per week trainen zonder hars te gebruiken.

De WAX FREE bal gebruikt een harsvrije technologie die je een uitstekende grip geeft! Maak indruk op je ploeggenoten met je welgemikte worpen op doel.

Kleur: Grijsblauw / Maangrijs

2 Niet online beschikbaar

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf 59€
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Grip

2 jaar research, 8 in het lab geteste materialen en deskundige testpersonen.

Impactweerstand

Getest in het lab, bestand tegen 1500 worpen tegen een stalen plaat.

Stabiliteit

Rond de technische binnenbal zitten schuimlagen en versterkingen.

Technische informatie

De WAX FREE, het verhaal achter de productontwikkeling!

We presenteren je met trots deze innovatieve bal. Zo kan je harsvrij handballen. Onze ingenieurs hebben de interne structuur bestudeerd om je meer grip te bieden. De kuiltjes van het geperforeerde materiaal zijn goed te voelen wanneer je de bal vastpakt. Ze geven je meer grip zodat je de mooiste bewegingen kan maken en de bal een gecontroleerd effect kan meegeven.

Waarom ontwikkelden we deze bal?

Onze productontwikkelaars, zelf handballers, ontwierpen deze bal met één doel voor ogen: jou harsvrij laten handballen. Waarom? Omdat sommige sportzalen handbal verbieden vanwege de sporen die het hars achterlaat! Een innovatie die mogelijk wordt gemaakt dankzij de samenstelling van de buitenlaag van deze bal. Die geeft je dezelfde uitstekende grip alsof je met hars speelt. Maar de bal trekt geen vuil aan!

Getest in het lab!

Hoewel de buitenkant van deze bal kuiltjes heeft zoals een golfbal, wil dat niet zeggen dat hij fragiel is. Het bewijs? Deze bal heeft alle belastingtests in het lab met vlag en wimpel doorstaan. Na 1500 worpen met 50 km/u op een stalen plaat was hij nog zo goed als intact. Onze ingenieurs gebruikten ook een hybride techniek: de bal wordt genaaid met de naden aan de binnenkant. Zo is er minder kans op slijtage en een betere weerstand tijdens het spelen.

In de praktijk getest!

Bij de ontwikkeling van deze bal deden we niet alleen een beroep op de handbalspelers onder onze medewerkers, we werkten ook nauw samen met 25 toekomstige profspelers van het Opleidingscentrum voor Beloften (Frankrijk). Spelers die toch behoorlijk wat eisen stellen. En wat bleek? Hoewel ze gewend zijn om met hars te spelen, zegt 83% dat de WAX ​​FREE bal voor hen geschikt is!

Een bal die altijd goed opgeblazen is!

Ons team van ingenieurs, zelf fervente handballers, ontwikkelden deze bal met een specifiek ontworpen binnenbal. Die houdt de lucht uitstekend vast. Op die manier loopt hij minder snel leeg. Je hoeft dus minder vaak lucht bij te pompen.

Welke maat past bij mijn leeftijd?

Maat 00: jonger dan 3 jaar tot 5 jaar,
Maat 0: van 5 tot 8 jaar,
Maat 1: meisjes van 8 tot 14 jaar en jongens van 8 tot 12 jaar,
Maat 2: meisjes ouder dan 14 jaar en jongens van 12 tot 16 jaar,
Maat 3: heren vanaf 16 jaar.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Schuim 100% Ethyleen Propyleen Diene Monomeer Rubber Buitenschaal 70% Polyurethaan, 30% Polyester Luchtkamer 60% Rubberlatex, 40% Styreen-butadieenrubberlatex

GEBRUIKSAANWIJZING

Bij voorkeur alleen binnen gebruiken, dan gaat hij langer mee!

TESTS

Deze bal werd in het lab getest, maar ook in de praktijk, door 25 toekomstige profspelers van het Opleidingscentrum voor Beloften (Frankrijk).

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord