Hardloopschoenen voor dames KS900 geel

€8000
Ref. : 8735481

Onze productontwikkelaars, zelf fervente hardlopers, ontwierpen deze comfortabele, stabiele en dempende schoen voor trainingen en wedstrijden tot marathons

Als demping, comfort en stabiliteit voor jou de belangrijkste criteria zijn bij het kiezen van hardloopschoenen om kilometers te verslinden, is de KS900 je ideale partner! Probeer ze snel uit!

Kleur: Pastelgeel / Walvisblauw / Magnolia

  • 37 undefined
  • 38 undefined
  • 39 Niet online beschikbaar
  • 40 Niet online beschikbaar
  • 41 Niet online beschikbaar
  • 42 Niet online beschikbaar

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Demping

Het nieuwe MFOAM biedt gegarandeerd een zachte en reactieve demping gedurende 1000 km.

Stabiliteit

Bredere zool voor een groter raakvlak met de grond.

Pascomfort

Sokconstructie en schuim aan de hiel en tong.

Grip

Goed antislip op een natte ondergrond dankzij het rubber en profiel van de zool.

Technische informatie

SUPERIEURE DEMPING DANKZIJ HET NIEUWE MFOAM

Het nieuwe MFOAM, ontwikkeld samen met het technisch studiebureau voor schoeisel van Decathlon (Footwear Industrial Division) is tegelijk uiterst zacht en heel reactief. Het biedt een optimaal comfort, ook na vele kilometers.

STABILITEIT

De zool is breder van vorm dan bij de andere modellen van KIPRUN. Door dat groter contactvlak met de grond geniet je meer stabiliteit bij de afzet tijdens het rennen door een betere verdeling van de krachten, in het bijzonder op lange afstanden.

COMFORT

Door de sokconstructie en het schuim aan de hiel en in de tong is het alsof je op wolkjes loopt. Tijdens onze gebruikstests oordeelden alle testpersonen dat de schoen werkelijk comfortabeler aanvoelde dan de andere modellen van KIPRUN.

GEWICHT & DROP

216 g in maat 38
Drop: 8 mm

INSPIRATIE VOOR HET DESIGN

Onze designer Nicolas wilde de belangrijkste belofte van de schoen zo zichtbaar mogelijk maken: hij liet zich inspireren door het beeld van een matras, de superieure demping bestaat uit een dik schuim met cellenstructuur in de zool.
Aan het design merk je meteen dat dit een comfortabele schoen is die vertrouwen geeft: de materialen zijn dik en zacht, de vormen eerder rond.
Het woord MFOAM CUSHION op de zool versterkt nog die visuele weergave van de demping waar onze designer naar streefde.

MARATHON APPROVED

Tijdens onze gebruikstests droegen 5 hardlopers de KS900 tijdens de voorbereiding op hun marathon en op de dag van de wedstrijd. Allemaal waren ze tevreden over de KS900 en benadrukten ze de buitengewone demping en het comfort van deze langeafstandsschoen.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Buitenzool van 69% Ethyleen Vinyl Acetaat, 31% Synthetisch rubber Bovenwerk van de schoen 74% Polyester, 16% Thermoplastisch Polyethyleen, 10% Polyurethaan Binnenkant van 89% Polyurethaan, 11% Polyester

TESTS

Al onze schoenen werden getest op gebruiksgemak door externe, onafhankelijke hardlopers, in alle soorten omstandigheden. We willen ons product zo objectief mogelijk testen, ontwikkelen en goedkeuren, zodat jij in alle rust kunt hardlopen.

Goedgekeurd door

Bij Kiprun werken we met hardlopers van elk niveau. We stellen onze producten elke dag op de proef, om ze te testen en te verbeteren. Vervolgens worden ze getest door een panel van gebruikers in de omstandigheden waarvoor ze werden ontworpen. Voordat we de producten te koop aanbieden, werden ze getest over duizenden kilometers en tijdens honderden wedstrijden, van 10 km tot de marathon.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord