Hardloopschoenen voor heren KD800 groen geel

Vanaf
€6100
Ref. : 8737700

Onze teams ontwikkelden deze uiterst lichte en dynamische hardloopschoen voor al je trainingen en wedstrijden.

Ben je op zoek naar lichte en dynamische schoenen? Dankzij de lichte materialen bieden deze hardloopschoenen je een optimale dynamiek. Ze zijn geschikt voor je trainingen én wedstrijden.

Kleur: Fluo limoengroen / Donker fluogroen

 • 39 undefined
 • 40 Niet online beschikbaar
 • 41 Niet online beschikbaar
 • 42 Niet online beschikbaar
 • 42,5 Niet online beschikbaar
 • 43 Niet online beschikbaar
 • 43,5 Niet online beschikbaar
 • 44,5 Niet online beschikbaar
 • 46 Niet online beschikbaar
 • 47 Niet online beschikbaar

Onze diensten:

 • Gratis afhaling in de winkel
 • Gratis levering vanaf €59
 • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
 • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Lichtgewicht

Je loopt lichter door de nieuwe lichtgewicht materialen: 200 g in maat 42.

Energieteruggave

Up'Bar-concept in Pebax® voor een betere afzet, dikker EVA-schuim vooraan.

Grip

Goed antislip op een natte ondergrond dankzij het rubber en profiel van de zool.

Anatomisch ontwerp

Geschikt voor een neutrale loopstijl

Technische informatie

DE KIPRUN KD 800 VERVANGT DE KIPRUN ULTRALIGHT: WAT ZIJN DE VERSCHILLEN?

Op basis van jullie feedback in de klantenbeoordelingen hebben we het schuim aangepast om je een zachter gevoel te geven tijdens het hardlopen, dankzij de meer verende demping. Daarnaast hebben we de loopzool lichtjes aangepast zodat hij langer meegaat.

DROP

Het hoogteverschil tussen voorkant en hiel bedraagt 6 mm

VEERKRACHT BIJ ELKE LOOPPAS

De KIPRUN KD800 maakt je passen dynamischer (krachtigere afzet) dankzij het UP'BAR-concept, een stuk in TPE (Pebax®) onder de zool. Zo kun je vooruitgang maken en je tijden verbeteren, van de 10 km tot de marathon.

WAAROM IS EEN LICHTERE SCHOEN BETER?

Onze R&D-studies hebben aangetoond dat een lichter product de hardloopprestaties kan verbeteren door een betere energiebesparing. Bij de ontwikkeling van de KIPRUN KD 800 hebben we geen enkel compromis aanvaard als het gaat om comfort of duurzaamheid. Wel hebben we gekozen voor lichtere materialen en hebben we het ontwerp van de zool verbeterd. Het resultaat: de KIPRUN KD 800 is het lichtste model uit ons assortiment, met slechts 200 g in maat 42.

EEN UITSTEKENDE GRIP OP VOCHTIGE WEGEN EN IN BOCHTEN

Bij het ontwerp van onze zool hebben we het concept van een autoband in het achterhoofd gehouden, zodat je efficiënt kunt hardlopen zonder de controle te verliezen, zelfs als het regent. Het nieuwe zoolprofiel gecombineerd met een nieuw soort rubber zorgen ervoor dat de KIPRUN KD 800 uitstekend antislip is op een natte grond, zelfs op topsnelheid.

DE MENING VAN EEN AMBASSADEUR

Camille (persoonlijk record: 29 minuten en 57 seconden op de 10 km) heeft dit model getest: "Ik vind de nieuwe Kiprun KD 800 ideaal voor al mijn korte intervaltrainingen op de baan en voor mijn wedstrijden, van de 10 km tot de halve marathon. Het nieuwe schuim voelt extra comfortabel aan tijdens mijn hardlooptochten. En de dynamiek en grip zijn nog even uitstekend als altijd!"

EEN ENTHOUSIAST TEAM OM JOU EEN UNIEKE HARDLOOPERVARING TE BIEDEN

De Kiprun KD 800 is het resultaat van meer dan 10 jaar ervaring in de ontwikkeling en vervaardiging van schoenen bij Decathlon. Caroline (productmanager), Stéphane (productingenieur) en Nicolas (designer) zijn zelf hardlopers en ontwikkelen je Kiprun-schoenen samen met een netwerk van ambassadeurs: de hardlopers bij Decathlon, onze sportcoaches en jullie! Zo kiezen we de materialen, maken we prototypes en testen we de producten in onze laboratoria en in de praktijk.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Buitenzool van 52% Ethyleen Vinyl Acetaat, 23% Synthetisch rubber, 13% Polyurethaan, 12% Thermoplastisch Polyethyleen Bovenwerk van de schoen 49% Polyester, 29% Polyurethaan, 22% Ethyleen Vinyl Acetaat Binnenkant van 100% Polyester

TESTS

Al onze schoenen werden getest op gebruiksgemak door externe, onafhankelijke lopers, in alle soorten omstandigheden. We willen ons product zo objectief mogelijk testen, ontwikkelen en goedkeuren, zodat jij in alle rust kunt hardlopen.

Goedgekeurd door

Bij Kiprun werken we met hardlopers van elk niveau. We stellen onze producten elke dag op de proef, om ze te testen en te verbeteren. Vervolgens worden ze getest door een panel van gebruikers in de omstandigheden waarvoor ze werden ontwikkeld. Voordat we de producten te koop aanbieden, werden ze getest over duizenden kilometers en tijdens honderden wedstrijden, van 10 km tot marathons.

ONDERHOUDSADVIES

In de open lucht laten drogen.

Video

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord