Hardloopschoenen voor heren KD500 2 zwart roze geel

€5600
Ref. : 8608546

Op zoek naar goede demping en buitengewone dynamiek voor je hardlooptrainingen? Dan is de KIPRUN hardloopschoen KD500 2 voor jou gemaakt!

De KIPRUN hardloopschoen KD500 2 optimaliseert je voetafrol bij iedere pas zodat jij je grenzen kan verleggen tijdens je trainingen.

Kleur: ZWART / Fluokoraalroze / Fluo limoengroen

 • 39 undefined
 • 40 Niet online beschikbaar
 • 41 Niet online beschikbaar
 • 42,5 Niet online beschikbaar
 • 43,5 Niet online beschikbaar
 • 44,5 Niet online beschikbaar
 • 47 Niet online beschikbaar

Onze diensten:

 • Gratis afhaling in de winkel
 • Gratis levering vanaf €59
 • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
 • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Demping

Een nieuw gevoel dankzij de bimaterial zool in EVA en Arkema pebax®-schuim

Energieteruggave

Arkema pebax®-schuim dat strategisch is aangebracht op de drukzones

Grip

Uitstekend antislip op natte grond door de textuur en het profiel van de zool

Lichtgewicht

Gewicht: 250 g in maat 42

Technische informatie

DE WINNENDE COMBINATIE DEMPING EN DYNAMIEK

Het nieuwe VFOAM-schuim (Pebax®-technologie) ontwikkeld in samenwerking met Arkema biedt je tegelijk comfort en een goede energieteruggave. Het dynamische materiaal (Pebax®) is aangebracht op de plaatsen waar de voetzool de meeste druk uitoefent bij het afzetten (hiel, middenvoetsbeentjes). Dat Pebax®-materiaal werd gecombineerd met steviger EVA op de buitenrand van de zool voor een goede voetafwikkeling.

EEN NAADLOOS BOVENWERK

Het bovenwerk is specifiek ontwikkeld om schuren te voorkomen. Het is in één stuk en de tong en hiel zijn geperst en gevormd om veel comfort te garanderen. Zo kan je heel wat kilometers afleggen zonder gevaar voor blessures of pijn.

EEN LICHTE SCHOEN

Het gewicht van een hardloopschoen heeft een grote invloed op de energie die de hardloper moet leveren en dus ook op zijn prestaties: hoe lichter de schoen, hoe beter de loper kan presteren. We selecteerden het VFOAM specifiek omdat het zo licht is. Onze ingenieurs hebben nog meer gedaan om het gewicht van de KD500 2 te beperken, door het zoolprofiel te ontwerpen met generative design (design met behulp van AI-software): meer noppen op de zones die het meest worden belast.

EEN ONBERISPELIJKE WEGLIGGING

Om in alle vertrouwen te kunnen rennen, zelfs op een natte weg, is een goede slipvastheid onmisbaar. Zo hebben we de zool van de KIPRUN hardloopschoen KD500 2 verbeterd met een nieuw profiel en een uiterst kwalitatief rubber. Zo behaal je je topsnelheid op een natte ondergrond zonder risico dat je valt.

EEN ENTHOUSIAST TEAM OM JOU EEN UNIEKE HARDLOOPERVARING TE BIEDEN

Onze teams, die volledig bestaan uit mensen met een passie voor hardlopen, hebben lang gewerkt om je deze gloednieuwe, efficiëntere en performantere versie van de Kiprun KD500 2 te bieden. Onze productmanager, productingenieur en designer bundelden hun krachten met die van een netwerk van ambassadeurs om deze hardloopschoenen te ontwikkelen en te testen in echte omstandigheden zodat we je een product van topkwaliteit kunnen bieden.

GEWICHT EN DROP

Gewicht: 250 g in maat 42
Drop: 8 mm

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Bovenwerk van de schoen 90% Polyester, 10% Thermoplastisch Polyurethaan Buitenzool van 35% Thermopolymeer Elastomeer, 35% Ethyleen Vinyl Acetaat, 30% Synthetisch rubber Binnenkant van 100% Polyester

TESTS

Al onze schoenen werden getest op gebruiksgemak door een extern en onafhankelijk testpanel, in alle soorten omstandigheden. We willen onze producten zo objectief mogelijk testen, ontwikkelen en goedkeuren, zodat jij in alle rust kunt hardlopen.

Goedgekeurd door

Bij Kiprun werken we met hardlopers van elk niveau. We stellen onze producten elke dag op de proef, om ze te testen en te verbeteren. Vervolgens worden ze getest door een panel van gebruikers in de omstandigheden waarvoor ze werden ontwikkeld. Voordat we de producten te koop aanbieden, werden ze getest over duizenden kilometers en tijdens honderden wedstrijden, van 10 km tot marathon.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas. In de open lucht laten drogen.

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord