KIPRUN

Hardloopschoenen voor heren KD900 Light groen paars

€11000
Ref. : 8841245

De ultralichte KD900 Light is je perfecte bondgenoot om te presteren in wedstrijden op de weg en de atletiekbaan, voor afstanden tot 10 km.

Streef je naar je maximumsnelheid? Het VFOAM maakt deze schoen uiterst licht en biedt een goede energieteruggave om snel te rennen, zowel op trainingen als tijdens wedstrijden.

Kleur: Pastel munt

 • 40 undefined
 • 41 undefined
 • 42 undefined
 • 42,5 undefined
 • 43 undefined
 • 43,5 undefined
 • 44 undefined
 • 44,5 undefined
 • 45 undefined
 • 46 undefined
 • 47 undefined

Onze diensten:

 • Gratis afhaling in de winkel
 • Gratis levering vanaf €59
 • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
 • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Energieteruggave

Verbruik minder energie dankzij het VFOAM ontwikkeld door ARKEMA.

Lichtgewicht

196 g in maat 42. Licht dankzij VFOAM en een minimalistisch bovenwerk.

Demping

De schoen absorbeert schokken dankzij de zool in 100% VFOAM.

Grip

Het rubber van de zool zorgt voor slipvastheid op iedere ondergrond.

Technische informatie

VFOAM, DYNAMIEK GEGARANDEERD

Het VFOAM-schuim zorgt voor een nieuwe beleving. Het biedt een ongeëvenaarde dynamiek voor optimale prestaties. Ons VFOAM werd ontwikkeld in samenwerking met onze technische partner ARKEMA, een referentie op de markt. Je grenzen verleggen, steeds hogere snelheden halen, je referentietijd op de korte afstand verbeteren, dat is wat de KD900 Light je belooft.

LICHTHEID TEN DIENSTE VAN JOUW PRESTATIES

Bij hardlopen betekent dynamiek energie besparen! Bij de ontwikkeling van de KIPRUN KD900 Light deden onze teams geen enkele toegeving op het vlak van comfort, maar kozen ze voor de allerlichtste materialen. Het zoolprofiel is minimaal en werd ontwikkeld voor een maximale afzetkracht, het ademende en lichte mesh zorgt ervoor dat je kan rennen zonder enige hinder. Het gewicht van 196 g in maat 42 kreeg een score van 4 op 5 in een vergelijking met meer dan 200 hardloopschoenen van diverse merken.

EEN PURE SCHOEN: PERFECT VOOR DE ATLETIEKBAAN

De KD900 Light verbindt traditie met innovatie dankzij een lineaire zool voor maximale dynamiek en tegelijk een minimaal gewicht zodat je lichtvoetig kan rennen. Die lichte benadering van het rubber van de zool behoudt alleen de essentie voor een ongeëvenaarde slipvastheid tijdens hardlopen op de atletiekbaan of bij wedstrijden over 10 km.

BEOORDELINGEN VAN ONZE ATLETEN PAUL CHELIMO EN YOANN KOWAL

Voor Yoann Kowal zijn deze veelzijdige schoenen ideaal voor fartlek-trainingen, voor op de baan of aan de kust. Hij waardeert de stevige grip, het uitzonderlijke comfort en de kwaliteitszool. Paul Chelimo legt de nadruk op de slipvastheid, de stabiliteit en de lichtheid van de schoenen, waardoor ze geschikt zijn om middellange afstanden af te leggen op de weg. De internationale lof van atleten maken van de KD900 Light een schoen die je zeker in huis moet hebben!

EEN BETERE DROP VOOR MOOIE PRESTATIES

Met een drop van 6 mm bieden onze hardloopschoenen een heel natuurlijke voetafrol en tegelijk een optimale dynamiek. Zo ben je klaar voor korteafstandswedstrijden en intensieve trainingen, zonder gevaar voor ongemakken of hinder.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Zool van 70% Polyether Blok Amide, 30% Synthetisch rubber Buitenkant van 65% Polyester, 35% Polyester Binnenkant van 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Je schoenen zijn je allerbeste loopmaatjes, draag er dus goed zorg voor. Berg ze op een droge, geventileerde plek op, uit de buurt van hitte, om ze in topconditie te houden.

TESTS

Al onze schoenen werden getest op gebruiksgemak door een extern en onafhankelijk testpanel, in omstandigheden die identiek zijn aan degene die jij kan tegenkomen in de praktijk. We willen ons product zo objectief mogelijk testen, ontwikkelen en goedkeuren, zodat jij in alle rust kunt hardlopen.

Goedgekeurd door

Bij Kiprun werken we met hardlopers van elk niveau.
We stellen onze producten elke dag op de proef, om ze te testen en te verbeteren.
Vervolgens worden ze getest door een panel van gebruikers in de omstandigheden waarvoor ze werden ontwikkeld.
Voordat we de producten te koop aanbieden, werden ze getest over duizenden kilometers en tijdens tientallen wedstrijden, van 5 km tot 10 km.

Afbeeldingen

Hardloopschoenen voor heren KD900 Light groen paars
Hardloopschoenen voor heren KD900 Light groen paars
Hardloopschoenen voor heren KD900 Light groen paars
Hardloopschoenen voor heren KD900 Light groen paars
Hardloopschoenen voor heren KD900 Light groen paars
Hardloopschoenen voor heren KD900 Light groen paars
Hardloopschoenen voor heren KD900 Light groen paars

Video

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord