KIPRUN

Hardloopschoenen voor heren KS900 zwart oranje

€8000
Ref. : 8556893

Ontdek met de KIPRUN KS900 een hardloopschoen die net zo veelzijdig als performant is, om je te begeleiden bij je trainingen en tot marathons.

Deze hardloopschoen is dempend, stabiel en comfortabel en zorgt ervoor dat je heel wat kilometers kan rennen zonder jezelf te moeten forceren.

Kleur: Fluoperzik / ZWART / Sneeuwwit

 • 39 Niet online beschikbaar
 • 40 Niet online beschikbaar
 • 41 Niet online beschikbaar
 • 42 Niet online beschikbaar
 • 42,5 Niet online beschikbaar
 • 43 Niet online beschikbaar
 • 43,5 Niet online beschikbaar
 • 44,5 Niet online beschikbaar
 • 47 Niet online beschikbaar
 • 48 Niet online beschikbaar
 • 49 Niet online beschikbaar

Onze diensten:

 • Gratis afhaling in de winkel
 • Gratis levering vanaf €59
 • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
 • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Demping

1.000 km lang gegarandeerd zachte en reactieve demping met het nieuwe MFOAM.

Stabiliteit

Bredere zool voor een groter raakvlak met de grond.

Pascomfort

Sokconstructie en schuim aan de hiel en tong.

Grip

Goed antislip op een natte ondergrond dankzij het rubber en profiel van de zool.

Technische informatie

SUPERIEURE DEMPING DANKZIJ HET NIEUWE MFOAM

Een goede demping is absoluut noodzakelijk om hardloopblessures te voorkomen. Daarom ontwikkelden onze teams het nieuwe MFOAM, een zacht, dik en responsief schuim dat alle lopers echt comfort biedt gedurende vele kilometers.

EEN BUITENGEWONE STABILITEIT

Om onze hardloopschoen voor heren nog stabieler te maken, is de zool van de KIPRUN KS900 breder dan die van de andere modellen in het assortiment. Dat grotere raakvlak met de grond zorgt voor meer stabiliteit bij het afzetten doordat de krachten evenwichtiger worden verdeeld, in het bijzonder op lange afstanden.

EEN COMFORT BOVEN IEDERE VERWACHTING

Door de sokconstructie en het schuim aan de hiel en in de tong is het alsof je op wolkjes loopt. Tijdens onze gebruikstests oordeelden alle testpersonen dat de schoen werkelijk comfortabeler aanvoelde dan de andere modellen van KIPRUN. Zo kan je moeiteloos kilometers verslinden!

GEWICHT & DROP

Gewicht: 256 g in maat 42 Drop: 8 mm

EEN UNIEK DESIGN

Onze designer Nicolas wilde met zijn ontwerp de belangrijkste belofte van deze schoen benadrukken: het comfort. Hij liet zich inspireren door het beeld van een matras, de superieure demping bestaat uit een dik schuim met cellenstructuur in de zool. De materialen zijn dik en zacht, de vormen eerder rond. De woorden MFOAM CUSHION op de zool versterken die visuele weergave van de demping. Met deze hardloopschoen aan je voeten ben je verzekerd van comfort!

MARATHON APPROVED

Decathlon doet een beroep op mensen die regelmatig hardlopen om onze producten te testen. Zo droegen tijdens onze gebruikstests 5 hardlopers de KS900 tijdens hun voorbereiding op een marathon en op de dag van de wedstrijd. Allemaal waren ze tevreden over de KS900 en benadrukten ze de buitengewone demping en het comfort van deze langeafstandsschoen.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Behuizing 68% Ethyleen Vinyl Acetaat, 32% Synthetisch rubber Buitenkant van 74% Polyester, 16% Thermoplastisch Polyurethaan, 10% Polyurethaan Binnenkant van 89% Polyurethaan, 11% Polyester

TESTS

Al onze schoenen werden getest op gebruiksgemak door externe, onafhankelijke lopers, in alle soorten omstandigheden. We willen ons product zo objectief mogelijk testen, ontwikkelen en goedkeuren, zodat jij in alle rust kunt hardlopen.

Goedgekeurd door

Bij Kiprun werken we met hardlopers van elk niveau. We stellen onze producten elke dag op de proef, om ze te testen en te verbeteren. Vervolgens worden ze getest door een panel van gebruikers in de omstandigheden waarvoor ze werden ontwikkeld. Voordat we de producten te koop aanbieden, werden ze getest over duizenden kilometers en tijdens honderden wedstrijden, van 10 km tot marathons.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord