Hardloopshirt met lange mouwen voor heren Warm Light winter zwart/blauw

€3000

Warm en ademend shirt met lange mouwen voor hardlopen in de winter als het koud is

Op zoek naar comfort om in de winter te gaan hardlopen? Dankzij de warme en ademende stof garandeert dit shirt met lange mouwen een optimaal comfort bij temperaturen tussen 5 en 15°C.

Vraag & Antwoord

Kleur:

ZWART / Navyblauw

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Voor hardlopen bij temperaturen van 5 tot 15°C.

Zweetafvoer

Houdt je lichaam op de juiste temperatuur, zodat je het niet koud krijgt

Veelzijdig

Met ingewerkte duimopeningen om je handen te beschermen tegen de kou.

zakken

Zakje voor sleutels of bankpasje

Ecodesign

Met 70% gerecycleerd polyester, kwaliteit gegarandeerd

TECHNISCHE INFORMATIE

WARM EN ADEMEND

Het shirt is gemaakt van een gewafelde stof die warm is maar tegelijk ook de transpiratie snel afvoert naar buiten. Zo wordt een 'freezing effect' op de eerste koude dagen voorkomen (afkoeling wanneer je transpireert).
Bovendien hebben we mesh ingewerkt onder de armen en op de rug om de transpiratie nog beter af te voeren.
Dankzij de rits aan de hals kan je extra verluchten als je dat wil.

GEBRUIKSADVIES

Bij temperaturen van 5 tot 15°C: je kunt dit shirt gewoon zo dragen, rechtstreeks op de huid. Bij temperaturen onder 5°C: draag dit shirt als baselayer met daarover het hardloopjack KIPRUN WARM REGULAR of KIPRUN RAIN.

EEN ENTHOUSIAST TEAM OM JOU EEN UNIEKE LOOPERVARING TE BIEDEN

Het shirt KIPRUN WARM LIGHT is het resultaat van meer dan vijftien jaar ervaring bij Decathlon. Pierre-Emmanuel (productmanager), Gaetan (productingenieur) en Claire (designer) zijn zelf hardlopers en ontwikkelen Kiprun-kleding samen met een netwerk van ambassadeurs: hardlopers bij Decathlon, sportcoaches en jullie! Zo kiezen we de materialen, maken we prototypes en testen we de producten in onze laboratoria en in de praktijk.

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuprestatie het snelst herkent.
Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe.
Meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

AANVULLENDE INFORMATIE DUURZAME ONTWIKKELING

Door plastic flessen of versleten textiel te recycleren om ons polyester te maken, verminderen we het gebruik van fossiele brandstoffen en tegelijk biedt de stof dezelfde kwaliteit en dezelfde goede eigenschappen die onmisbaar zijn voor sportkleding.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 86% Polyester, 14% Elastaan Inzetstuk 84% Polyester, 16% Elastaan

TESTS

Al onze producten worden uitvoerig getest door onafhankelijke hardlopers, in omstandigheden die je zelf ook kunt ondervinden tijdens het lopen. We doen dit om onze producten zo objectief mogelijk te testen, te verbeteren en te laten goedkeuren, zodat je met een gerust hart kan hardlopen. Vooral het comfort bij hardlopen in koud weer kon op heel wat bijval rekenen bij onze testpersonen.

Goedgekeurd door

Bij Kiprun werken we met hardlopers van elk niveau. We stellen onze producten elke dag op de proef, om ze te testen en te verbeteren. Vervolgens worden ze getest door een panel van gebruikers in de omstandigheden waarvoor ze werden ontwikkeld. Voordat we de producten te koop aanbieden, werden ze getest over duizenden kilometers en tijdens honderden wedstrijden, van 10 km tot marathons.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten