Hoge voetbalkousen voor kinderen CLR blauw/fluogeel

€1000
Ref. : 8666198

Onze ontwikkelaars, zelf voetballers, ontwierpen deze aangepaste en verstevigde voetbalkousen voor kinderen die drie keer per week of vaker voetballen.

Ben je op zoek naar hoge voetbalkousen voor je kind? Deze aangepaste voetbalkousen hebben een pasvorm in twee maten en zijn verstevigd aan alle wrijvingspunten.

Kleur: Navyblauw

  • 33/34 Niet online beschikbaar
  • 35/36 Niet online beschikbaar
  • 37/38 Niet online beschikbaar

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Stabiliteit

De stof met elastaan en de pasvorm in 2 maten zorgen voor ondersteuning

Beperkt irritatie

Beperkt de vorming van blaren en rode vlekken op gevoelige zones.

Zweetafvoer

Luchtig weefsel in polyamide, voor een uitstekende ventilatie.

Anatomisch ontwerp

Onderscheid tussen rechter- en linkervoet, en aangepaste maten.

Technische informatie

FOCUS JE OP HET SPEL, DEZE SOKKEN ZORGEN VOOR JE VOETEN!

We hebben deze hoge voetbalkousen ontwikkeld om zorg te dragen voor de voeten van je kind. De pasvorm in twee maten en de stof met elastaan bieden uitstekende ondersteuning en positiebehoud.
De gevoelige delen van de voet, ter hoogte van de achillespees, de tenen en de middenvoetbeentjes, zijn verstevigd om wrijving te beperken.
Tijdens het spelen krijgt je kind heel wat te verduren, daarom hebben we deze kousen gevoerd met geruwd tricot aan de enkelknobbel en de onderkant van het scheenbeen

HOOGWAARDIGE KOUSEN MET STIJL

We hadden oog voor het design van deze CLR-kousen, met verstevigingen in een secundaire kleur die opvalt, zodat je in stijl kan voetballen. De kousen in twee kleuren zorgen voor een onnavolgbare stijl en laten je eruit springen op het veld. Ze passen bij een CRL-shirt en -short, die de uitrusting van de jonge voetballer helemaal afmaken

HET KIPSTA DESIGN EN ENGINEERING CENTER: KNOWHOW MADE IN FRANCE

Het KIPSTADIUM in het Noord-Franse Tourcoing is de mondiale ontwerp- en ontwikkelingsbasis van de Kipsta-voetbalartikelen. Het team dat de schoenen ontwikkelt telt productmanagers, ingenieurs en ontwerpers die stuk voor stuk gebeten zijn door voetbal. Ze worden bovendien bijgestaan door een cel voor producttests en -certificatie.
Onze CLR-shorts barsten van de knowhow 'made in France', om kinderen stijl en technisch vernuft te bieden aan een topprijs.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Sokken 84% Polyamide, 13% Katoen, 3% Elasthaan

VOORRAADADVIES

Vergeet je short niet uit je tas te halen. Laat drogen aan de lucht, was vervolgens in de machine op 30°C en laat dan weer drogen aan de lucht.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet wassen op 60°C. Mag niet in de droger.

TESTS

Onze voetbalkousen worden ontworpen, getest en goedgekeurd samen met jonge ambassadeur-spelers en partnerclubs, plus de 200 kinderen van 4 tot 14 jaar die deel uitmaken van de Kipsta Academie en het hele jaar door bijdragen aan de ontwikkeling van onze producten.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 40° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord