Hondenbrokken Dog Chow Puppy kip 14 kg

€4500
€322/KG
Ref. : 8624099

Dit hondenvoer werd speciaal ontwikkeld voor matig actieve pups tot 12 maanden van eender welk ras. Ook geschikt voor drachtige teefjes.

Het hondenvoer Dog Chow Puppy Kip werd speciaal ontwikkeld voor de voeding van pups tot 12 maanden van alle rassen en voor drachtige of zogende teefjes.

14 kg Niet online beschikbaar
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar

Beschikbaar in de winkel

Meer weten over ons

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf 59€
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Energiewaarde

Complete voeding voor honden van alle rassen, bevat 14% ruwe vetstoffen.

Eiwitgehalte

Draagt bij aan de opbouw van spiermassa dankzij 28% eiwitten.

Compatibiliteit

Brokken in een vorm en samenstelling die geschikt is voor alle hondenrassen.

Technische informatie

Een compleet en aangepast recept:

DOG CHOW® Puppy (tot 1 jaar) met Kip is een aangepaste voeding voor pups, met antioxydanten om de natuurlijke afweersystemen te ondersteunen en met DHA (docosahexaeenzuur), dat essentieel is voor de groei van pups. Ook geschikt voor drachtige of zogende teefjes en voor kleine volwassen honden.

Hoogwaardige kwaliteit:

Al ons hondenvoer bevat zorgvuldig uitgezochte ingrediënten van goede kwaliteit en is vrij van kleurstoffen, smaakstoffen of kunstmatige bewaarmiddelen.
Onze verschillende formules worden ontwikkeld op basis van gevarieerde eiwitbronnen zoals kip, lam, kalkoen en zalm.

Gebruikstips:

Voor pups tot 3 maanden: te verdelen over 3 tot 4 maaltijden en de brokken mengen met water zodat je hond ze makkelijker kan kauwen.
Vanaf 3 maanden: de hoeveelheid toegevoegd water geleidelijk verminderen en de dagelijkse portie over 3 maaltijden verdelen.
Van 6 tot 12 maanden: de dagelijkse portie over 2 maaltijden verdelen en aanpassen volgens de mate van activiteit, de fysieke conditie en de individuele behoefte van je hond.

Voedingsadvies (vervolg)

Tijdens de dracht en het zogen: Tijdens de 3 tot 4 laatste weken van de dracht en de eerste maand van het zogen mag de portie van het teefje 1,5 tot 2 maal hoger liggen dan de gebruikelijke portie.
Is de zoogperiode afgelopen, pas de dagelijkse portie van het teefje dan opnieuw aan zodat ze in optimale conditie blijft.
Schoon, vers drinkwater dient altijd beschikbaar te zijn voor je hond.

Samenstelling

Granen (44% volkoren granen), vlees en dierlijke nevenproducten (16%*), plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, plantaardige nevenproducten, groenten (1,1% gedroogde chicoreiwortel, 0,07% gedroogde wortel, 0,07% gedroogde spinazie), minerale stoffen. Natuurlijke ingrediënten *komt overeen met 32% gerehydreerd vlees en dierlijke nevenproducten: minstens 4% kip.

Analytische bestanddelen

Eiwitten: 28%,
Vetgehalte: 14%,
Ruwe assen: 7,5%, Ruwe cellulose: 2,5%,

Hoe schakel je over op een ander soort voer?

Als je verandert van voer is het belangrijk dat je een overgangsperiode van minstens 15 dagen inlast, op de volgende manier:
- Eerste 5 dagen: 80% oud voer + 20% nieuw voer.
- De 5 dagen daarna: 50% oud voer + 50% nieuw voer.
- Laatste 5 dagen: 20% oud voer + 80% nieuw voer.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

VOORRAADADVIES

De zak na gebruik goed sluiten. Koel en droog bewaren op een schone plaats. Bij voorkeur te gebruiken voor de datum die staat aangegeven op de voorkant van de zak, na de vermelding EXP.

Gebruikersbeoordelingen