Hoofdlamp voor trail running Ontrail 250 lumen

€3500
Ref. : 8577824

Ons team van bevlogen trailers ontwikkelde deze hoofdlamp, die 250 lumen haalt en drie standen heeft, om je bij te staan op korte, nachtelijke trails.

Deze hoofdlamp, die tot 250 lumen haalt, is perfect voor je eerste nachtelijke trails: ze heeft 3 standen om het pad voor je goed te verlichten, en een knipperlichtje achteraan om gezien te worden.

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar

Beschikbaar in de winkel

Meer weten over ons

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Kracht

60, 120 of 250 lumen: 3 lichtsterktes, naar keuze.

Autonomie

Een hoofdlamp die lang meegaat: 20 u op 60 lm; 7 u op 120 lm; 4,5 u op 250 lm.

Visuele efficiëntie

Verlicht je pad: tot 30 m bij 60 lm, tot 60 m bij 120 lm en tot 85 m bij 250 lm.

Oplaadbaar

LG®-batterij die je oplaadt via usb, indicator voor het resterende vermogen.

Lichtgewicht

Met haar 105 gram is deze hoofdlamp licht, discreet én efficiënt.

Gebruikerscomfort

Met verstelbare en wasbare strap: je lamp blijft goed zitten zonder te knellen.

Stabiliteit

De uitgebalanceerde gewichtsverdeling voorkomt overbelasting van je nekspieren.

Technische informatie

ZIEN EN GEZIEN WORDEN

Deze hoofdlamp heeft 3 verlichtingsstanden. In de stad volstaat 60 lm. In het bos of tussen de velden kan je opteren voor 120 of 250 lm. Je kan de lamp bovendien in 3 verschillende hoeken kantelen, en dankzij de diffuse straal zie je perfect voor en naast je.
Het knipperlicht achteraan (aangeraden in de stad) schakel je in en uit door de schakelaar 3 seconden ingedrukt te houden. Als je het de vorige keer had aanstaan, springt het de volgende keer automatisch weer aan samen met de andere lamp.

DE BATTERIJ OPLADEN

De ONTRAIL 250 lm is een grote stap vooruit voor Evadict®, de lamp luidt het einde van de wegwerpbatterijen in! Bovendien hebben we een beroep gedaan op de wereldmarktleider om de betrouwbaarheid, duurzaamheid en prestaties van de accu te verzekeren: LG®. Je kan ze herladen via usb, en de indicator om het resterende batterijvermogen te tonen is zéér handig!
Bovendien voldoet ze aan de IPX4-norm, ze is dus bestand tegen slecht weer (bij trail zijn de weergoden je niet altijd gunstig gezind).

DE STRAP VAN DICHTERBIJ BEKEKEN

Een hoofdlamp die licht geeft? Dat is goed. En die je niet voelt? Nog beter!
We hebben de strap verbeterd zodat hij comfortabel zit en ook goed blijft zitten. Er is immers niets zo vervelend als een hoofdlamp die niet blijft zitten. Het riempje is bovendien verstelbaar en wasbaar, belangrijke details die het verschil maken!
Voor nog meer comfort, is het gewicht van de hoofdlamp perfect verdeeld over de voorkant en de achterkant van de strap. Praktisch toch?

AANBEVELINGEN VAN ONZE PRODUCTMANAGER STÉPHANE

Dankzij de batterijduur, de afneembare en oplaadbare batterij en de lichtsterkte is de hoofdlamp ON TRAIL 250 lm gemaakt voor lange trails, maar niet alleen dat! De lamp is ook bedacht voor experts. Je weet wel, diegenen die nergens voor terugdeinzen. Die 's nachts even goed moeten zien als overdag, zodat hun ogen het tempo van hun benen kunnen volgen. En raad eens? Onze 6 onvermoeibare experts hebben onze hoofdlamp goedgekeurd.

EEN WERK VAN LANGE ADEM

Deze hoofdlamp is het resultaat van 4 jaar onderzoek en ontwikkeling. Bij dit model hebben we immers voor de eerste keer alles, van A tot Z, zelf gedaan. We hebben de beste grondstoffen geselecteerd en een beroep gedaan op de beste ingenieurs. De lichtstraal is optimaal en krachtig, zonder dat dat een impact heeft op de batterijduur. We zeggen het graag, we zijn trots op het resultaat! Zo trots dat we dit product een betrouwbaarheidsscore van 9,5/10 geven.

ANDERE GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN

Voor trail running, hardlopen, mountainbiken of hiken ... maar daar blijft het niet bij! Productmanager Stéphane heeft daar een verrassende anekdote over: "Tijdens de tests met de hoofdlamp ON TRAIL 250 lumen gaf ik een aantal prototypes mee aan kennissen van me met kinderen: die hingen de lamp gewoon rond hun middel om naar school te gaan of te fietsen tijdens de winter, zo waren ze prima zichtbaar" (en de ouders gerust) !

WAAROM ONTRAIL?

Je vraagt je misschien af waarom deze hoofdlamp de opvallende naam 'ON TRAIL' meekrijgt? Wel, gewoonweg omdat ze bovenal ontwikkeld is voor trail running (ook al kan je ze ook voor andere dingen gebruiken). De look & feel, het vermogen, de autonomie, de specs, het gewicht ..: ALLES is gemaakt om te voldoen aan de wensen en noden van trailers en trailsters.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

kader 100% Polycarbonaat batterij 100% Lithium batterij electronisch circuit 100% PCBA lens 100% Polymethylmethacrylaat

VOORRAADADVIES

Zorgvuldig bewaren in de lade van je trailspullen, bij voorkeur op een plaats waar je de lamp snel vindt. Kwestie van je wederhelft niet wakker te maken als je wanhopig op zoek bent naar je hoofdlamp

GEBRUIKSAANWIJZING

De batterij is niet waterdicht.

TESTS

De hoofdlamp ON TRAIL 250 lumen is meer dan 120 uren getest. 14 gebruikers probeerden ze uit op het platteland, in en rond de stad, in de Franse en Italiaanse bergen en zelf op Réunion!
Daarbij stelden onze proefkonijnen het comfort, de efficiëntie en het feit dat je de band niet hoeft aan te spannen om de lamp op haar plaats te houden, bijzonder op prijs.
Maar vertel eens, wat bevalt jou nu zo aan deze lamp?

Goedgekeurd door

Goedgekeurd door onze vrijwillige en gepassioneerde testers, die we nogmaals willen bedanken!
Jij doet misschien volgende keer ook mee?

Afbeeldingen

Hoofdlamp voor trail running Ontrail 250 lumen
Hoofdlamp voor trail running Ontrail 250 lumen
Hoofdlamp voor trail running Ontrail 250 lumen
Hoofdlamp voor trail running Ontrail 250 lumen
Hoofdlamp voor trail running Ontrail 250 lumen
Hoofdlamp voor trail running Ontrail 250 lumen

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord