Skates voor kinderen PLAY5 grijs

€3500
Ref. : 8739810

Deze inlineskates zijn perfect voor kinderen die ermee willen beginnen en geleidelijk sneller willen gaan. Lager geschikt voor lange uitstappen!

Stevige, comfortabele inlineskates, verstelbaar in 3 maten! De pasvorm en de lager zijn ontworpen om in veilig te kunnen leren.

Kleur: Zilvergrijs

  • 28/30 Niet online beschikbaar
  • 30/32 Niet online beschikbaar
  • 32/34 Niet online beschikbaar
  • 34/36 Niet online beschikbaar

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf 59€
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Pascomfort

Voor meer comfort zijn de binnenschoen en zool uit schuim.

Glij kwaliteit

ABEC 1-lagers, perfect voor wie start met inlineskaten.

Voetsteun

Goede ondersteuning en bescherming dankzij de kunststof schaal en de buckles.

Verstelbaar

Tot 3 maten verstelbaar, groeit dus mee met je kind.

Technische informatie

Ons veiligheidsadvies

We raden het totaalpakket aan: helm, elleboog-, knie- én polsbeschermers. Want uiteindelijk weet je toch niet vooraf hoe je zult vallen en welk lichaamsdeel je mogelijk bezeert ...

Hoe verstel ik de maat van de kinderskates?

Zie je het kleine lipje aan de voorkant van de boot? Dat zet je met klittenband vast op het gewenste cijfer. 1 voor de kleinste maat, 2 voor de middelste maat en 3 voor de grootste maat. De voorvoet krijgt dan meer ruimte en de skate wordt tot 2 maten groter. Slim, niet?

Optionele steunset (ref 8282768)

De steunset-schroevenset kan worden gebruikt op elke maat van de Play 3 en Play 5 skates. Hiermee kun je starten met skaten met de wielen in een driehoeksopstelling: een goede manier om de stabiliteit te verhogen voor de eerste tochtjes, zodat je kind snel vertrouwen krijgt.

Tip van Laila, productmanager van de skates Play5, om kinderen te leren skaten.

Als ouder heb je de neiging om je kind bij beide armen vast te houden wanneer het voor het eerst op skates staat. Dat is een reflex, maar geen goed idee. Hoe kun je je kind dan wel goed helpen? Neem het mee naar een plaats waar een leuning is en laat het de leuning met één hand vasthouden en met kleine stapjes vooruitgaan. Zo leert het gegarandeerd heel snel hoe het op skates moet staan!

Wieltjes en remmen in rubber ... of in plastic?

In tegenstelling tot plastic, dat wrijft maar niet afremt, biedt rubber een goede grip: zo kan je kind skaten zonder weg te glijden bij het afzetten en ook doeltreffend remmen. Bovendien verslijt rubber minder snel dan plastic. Onze Oxelo-teams dragen veiligheid hoog in het vaandel - en dat voor elk kind, of het nu al heel goed kan skaten of (nog) niet. Daarom hebben wij al onze skates uitgerust met wieltjes en remmen in rubber en niet in pvc.

Skates repareren of onderhouden?

Je vindt op onze website en in het atelier van Decathlon wielen in verschillende maten (we hebben zelfs lichtgevende wielen), remmen en ook compatibele schroeven. Je kunt alles heel makkelijk zelf monteren. Aarzel niet om even te kijken naar onze tips en tutorials op het YouTube-kanaal van Oxelo: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Hoe kun je ervoor zorgen dat de wielen langer meegaan?

Niet alle wielen slijten even snel, dit hangt af van de plaats waar ze gemonteerd zijn op het frame. Aarzel dus niet om ze geregeld van plaats te wisselen. Op de binnenkant van elk wieltje zie je 7 ringen staan. Wanneer het wiel is afgesleten tot de eerste ring is het aan vervanging toe.

Hoe worden onze artikelen getest?

Al onze skates worden in een laboratorium getest. We doen tests om na te gaan of de skates voldoen aan de Europese normen voor het gebruik, maar ook slijtagetests. Die tests in het lab worden aangevuld met tests op het terrein, via metingen of op basis van ervaringen van gebruikers die het artikel flink op de proef stellen. Het resultaat: een getest en goedgekeurd artikel.

Garantie

2 jaar behalve op slijtageonderdelen (wieltjes/lagers en rem).

Overige informatie

Samenstelling

Patch voor fiets 100% Polypropyleen Wielen 50% Polyurethaan, 50% Polypropyleen Chassis 100% Polypropyleen Rolmanchet 100% Polypropyleen Bovendeel - Hoofdstof 100% Polyester Gespen 50% Polyurethaan, 50% Polyamide Kogellager 100% Staal

VOORRAADADVIES

Bewaar je skates op een droge plek bij een gematigde temperatuur. Na gebruik niet laten drogen in de buurt van een warmtebron of een vlam.

GEBRUIKSAANWIJZING

Skatenorm EN 13843 B (max. 60 kg). Niet voor in een skatepark.

Afbeeldingen

Skates voor kinderen PLAY5 grijs
Skates voor kinderen PLAY5 grijs
Skates voor kinderen PLAY5 grijs
Skates voor kinderen PLAY5 grijs
Skates voor kinderen PLAY5 grijs
Skates voor kinderen PLAY5 grijs
Skates voor kinderen PLAY5 grijs
Skates voor kinderen PLAY5 grijs
Skates voor kinderen PLAY5 grijs
Skates voor kinderen PLAY5 grijs
Skates voor kinderen PLAY5 grijs
Skates voor kinderen PLAY5 grijs

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord