Mini massagepistool

€7900
Ref. : 8647293

Ons team van ingenieurs en designers ontwikkelde dit mini massagepistool waarmee je makkelijker zelf alle spieren van je lichaam kan masseren.

Jezelf masseren na het sporten? Dat kan nu heel eenvoudig dankzij dit miniapparaat dat je overal kan meenemen!

Kleur: ZWART

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Veelzijdigheid

4 verwisselbare opzetstukken.

Gebruiksgemak

Masseer moeiteloos jezelf dankzij de kloppende bewegingen van dit pistool dat goed in de hand ligt

Eenvoudig transport

Handig en doeltreffend miniformaat! Inclusief draagtasje.

Verstelbaar

3 massagesnelheden (30, 40 en 50 Hz) om aan te passen volgens je persoonlijke wensen!

Oplaadbaar

Draadloos. Op te laden via usb-C

Technische informatie

Waarom een klopmassageapparaat gebruiken?

Hoe werkt een klopmassage? Eenvoudig gezegd is dat als een massage met een hamertje, ook 'tapping' genoemd, maar met dit pistool gaat dat zonder inspanning. Het apparaat klopt voor jou, jij hoeft geen moeite te doen! En de herhaalde kloppende bewegingen maken stijve spieren weer soepel. Resultaat: een grondige zelfmassage voor een beter herstel van je spieren na het sporten. Extra pluspunt: dit elektronische apparaat werkt heel stil dankzij de borstelloze motor.

En waarom een miniversie?

Om meteen na je training te kunnen genieten van een klopmassage, want dit apparaat past zelfs in de kleinste sporttas. Of in je reistas ;-)

Wat is er anders? De afmetingen en het gewicht (435 g), voor een handiger formaat, en het vermogen van de motor, dat iets lager is dan bij het grote model. De massage is wat minder intensief en diep (bewegingen van 7 mm), maar dit mini-massageapparaat is nog altijd heel doeltreffend voor herstel na het sporten.

Welke spieren kan je masseren met een klopmassage?

Allemaal! Van je nek tot je voeten, met bijna geen enkele contra-indicatie. Alles kan en masseren gaat heel eenvoudig doordat het ergonomische apparaat goed in de hand ligt. En dankzij de 3 standen kies je de intensiteit die past bij je gevoeligheid en de grootte van de spieren. Ons advies: masseer na het sporten elke spiergroep een minuut lang, voor een actief en snel herstel van de spieren.

Hoe gebruik je het klopmassageapparaat?

Eenvoudig gezegd op een ontspannen, niet samengetrokken spier. Kies de zone die je wil masseren, het juiste opzetstuk en druk met het pistool op die plek. Het apparaat doet bijna al het werk, maar als je wil kan je de intensiteit zelf nog wat aanpassen. Dat werkt zo: hoe harder je met het pistool drukt, hoe sneller en harder het zal kloppen. Voor de gebruiksaanwijzing kunnen we kort zijn: het apparaat heeft één knop om in en uit te schakelen en de stand te kiezen. Eenvoudiger konden we het niet maken ;-)

Waarom 4 opzetstukken bij dit massageapparaat?

Om alle sporters wat wils te bieden, wordt dit massageapparaat geleverd met 4 makkelijk te verwisselen opzetstukken. De ronde en de platte kop zijn geschikt voor vrijwel iedere lichaamszone. De zachte ronde kop is vooral geschikt voor grote spieren. De dubbele kop is perfect om tussen twee spieren te masseren zonder bot te raken. Extraatje: het opzetstuk voor de trigger points, de kleine spanningspunten in je spieren.

Voorzorgsmaatregelen en contra-indicaties

Lees aandachtig de handleiding voor gebruik.
Dit apparaat is uitsluitend voor thuisgebruik / particulier gebruik.
Gebruik het niet zonder medisch advies wanneer je een pacemaker draagt of gezondheidsproblemen hebt. Het mag niet worden gebruikt door kinderen en niet op dieren.

Technische eigenschappen:

- Massagebereik: 7 mm
- 3 klopfrequenties: 30, 40 en 50 Hz (+/- 2 Hz) of 1800 / 2400 / 3000 RPM
- Minimale werkingsduur: 45 minuten
- Laadtijd: 4 uur
- Gewicht: 435 g (alleen het apparaat)
- Oplaadbare li-ion batterij: 2400 mAh, 10.8V // 26 Wh
- Usb-ingang: 18V DC 1A

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Chassis 100% Acrylonitril Butadieen Styreen Motor 60% Staal, 40% Koper Bat 100% Lithium complex Kogellager 100% Roestvrij staal Sliding bar 100% Aluminium Draagtas - Hoofdstof 100% Polyester

ONDERHOUDSADVIES

Met een vochtige doek schoonmaken.

Afbeeldingen

Mini massagepistool
Mini massagepistool
Mini massagepistool
Mini massagepistool
Mini massagepistool
Mini massagepistool
Mini massagepistool
Mini massagepistool
Mini massagepistool

Video

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord