SUPPLEMENT PACK (BCAA+FATBURNER+MULTIVITAMINS)

€8250
€8250/kg

Promopack met supplementen (BCAA, Fatburner, Multivitamines)

340 g

Uitsluitend online verkocht en verzonden door 3ACTION SPORTS NUTRITION

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Promopack bestaande uit 1 x BCAA (100 tabs) , 1 x Fatburner (100 capsules) en 1 x Multivitamines (90 tabs).

1 tablet 3Action Multivitamins bevat alle 13 vitamines maar ook 8 essentiële mineralen en sporenelementen, zoals oa. ijzer, zink, magnesium en selenium. Een complete en hoog gedoseerde samenstelling van belangrijke voedingsstoffen, die we extra kunnen innemen als aanvulling op onze dagelijkse voeding. 3Action Multivitamins speciaal ontwikkeld voor uw weerstand en een fit gevoel!

3Action Fatburner, een voedingssupplement op basis van L-carnitine, chroom en plantenextracten, met een stimulerend effect op de vetverbranding. Door te zorgen voor een hogere vetverbranding en dit om te zetten naar bruikbare energie, wordt het afslankproces versneld. Bovendien wordt de trek in zoetigheid verminderd door het gebruik van 3Action Fatburner. 3Action Fatburner bestaat uit een combinatie van ingrediënten, die garant staan voor snel afvallen, in combinatie met sporten en trainen.

3Action BCAA's of 'Branched Chain Amino Acids' zijn de 3 vertakte essentiële aminozuren, bestaande uit Leucine, Valine en Isoleucine. Deze aminozuren kan ons lichaam niet zelf aanmaken en moeten we daarom binnenkrijgen via onze voeding en/of supplementen.
Eiwitten spelen een belangrijke rol in onze dagelijkse voeding en zijn nog eens extra belangrijk voor sporters. Ons lichaam heeft ze namelijk nodig voor een beter en sneller spierherstel en voor spieropbouw. BCAA’s worden veel gebruikt door zowel kracht- als duursporters.

Technische informatie

  • STAAT Nieuw
  • AANTAL CAPSULES 60.0

Overige informatie

Samenstelling

Promopack bestaande uit 1 x BCAA (100 tabs) , 1 x Fatburner (100 capsules) en 1 x Multivitamines (90 tabs)

Gebruikersbeoordelingen