Drinkfles duurzaam en lekvrij, 1l , BPA vrij, van 5b4

€3499

Duurzame waterflessenset van 5b4. Koop een fles en word een milieuactivist.

Kleur: GRIJS

1 LITER

Uitsluitend online verkocht en verzonden door 5b4

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

✔ ALL-PURPOSE WAPEN: De 5b4 drinkfles maakt indruk met zijn elegante design en hoogwaardige afwerking. De fles is gemaakt van Tritan van Eastman en is bestand tegen elke belasting. Het is daarom perfect voor elke sport - of het nu voetbal, volleybal, handbal, wandelen, yoga, joggen, tennis, fietsen of in de sportschool is - noem maar op! Dankzij het eenvoudige ontwerp is de duurzame drinkfles ook perfect voor dagelijks gebruik.

✔ BESPAAR GELD: Dankzij de uitgebreide accessoires bespaart u op lange termijn geld! Dankzij de vervangbare dichtingsringen en de veganistische reinigingsborstel kunt u de levensduur van de fles aanzienlijk verlengen en hoeft u geen dure reserveonderdelen te kopen. Dit betekent dat uw drinkfles altijd lekvrij is! De neopreen hoes beschermt de waterfles tegen allerlei invloeden van buitenaf en zorgt ervoor dat de waterfles al uw avonturen ongeschonden doorstaat.

✔ DUURZAAM LEVEN: Alle producten zijn klimaatneutraal en al het afval dat ontstaat bij de productie en het vervoer van de waterfles wordt gecompenseerd. Daartoe werkt 5b4 samen met de vereniging "One Earth One Ocean", die afval uit de wereldzeeën vist. Om CO2-neutraal te zijn, doneert 5b4 aan "Compensators e.V.", die EU-emissiecertificaten koopt. Bovendien gebruikt 5b4 geen enkele vorm van plastic verpakking en levert het de waterfles in een duurzame kraftkartonnen karton.

✔ GEZOND LEVEN: Genoeg drinken is niet alleen belangrijk, maar ook heel gezond. Met de duurzame waterfles van 5b4 heb je altijd genoeg te drinken voor onderweg. Bovendien kunt u het water kruiden met fruit of groenten naar keuze - dankzij het fruitzeefje kunt u ontspannen drinken, zonder dat de fruitige inhoud in uw mondstuk terechtkomt. PS: geschikt voor koolzuur.

✔ DETAILS: De 5b4-drinkfles heeft een diameter van 8 cm, een hoogte van 28,8 cm en een gewicht van 180 g. De inhoud is 1000 ml / 1,5 oz. De capaciteit is 1000 ml / 1 L. De waterfles is zonder problemen bestand tegen temperaturen van - 30°C tot + 100°C. Dit betekent dat u ook thee of andere warme dranken in uw fles kunt doen. PS: de afneembare draagriem maakt het nog makkelijker om je fles schoon te maken.

**Onze missie

De missie van 5b4 is het aanbieden van duurzame producten voor het dagelijks leven. 5b4 compenseert het plasticverbruik van de duurzame drinkfles door een donatie aan "One Earth - One Ocean". Dit betekent dat per fles een halve kilo afval uit de wereldzeeën wordt verwijderd. Bovendien is onze drinkfles klimaatneutraal, omdat wij het resulterende CO2-verbruik compenseren via "Compensators e.V.".

**Ons wapen voor alle doeleinden.

De 5b4 drinkfles overtuigt door zijn functioneel design. Hij is duurzaam, licht als een veertje en geschikt voor elk gebruik. Dankzij de coating heeft de drinkfles altijd een goede grip en ligt hij perfect in de hand. Drink met 5b4 en "blijf gehydrateerd". Dit maakt hem tot een perfecte metgezel op kantoor, bij het sporten of in het dagelijks leven.

De drinkfles is niet alleen sportief, maar ook chique. Schuif gewoon de neopreen beschermhoes erover en houd uw drankjes langer warm of koud. Dankzij het innovatieve veersysteem springt het deksel met een klik open en krijgt u het drankje van uw keuze.

Wil je je drankje net dat ietsje meer geven? Hak dan wat fruit fijn en gooi het in de fles. De fruitzeef voorkomt dat het fruit het deksel verstopt. Op deze manier kunt u de "Tropical Lifestyle" leven. De 5b4 drinkfles is lekvrij, vaatwasmachinebestendig en zelfs geschikt voor koolzuurhoudende dranken (Let op: vermijd hevig schudden).

Het doel van 5b4 is dat je de drinkfles zo lang mogelijk kunt gebruiken. Daarom krijgt u gratis vervangende afsluitringen in een klein jute zakje bij elke fles. Met de reinigingsborstel zal uw fles steeds weer glanzen. Dit bespaart u geld op de lange termijn!

**Leveringsomvang
✔ 5b4 drinkfles 1 liter
✔ Neopreen beschermhoes
✔ Veganistische reinigingsborstel
✔ Zeefjes voor thee en fruit
✔ Reserveafdichtingen
✔ 5b4 Jute zakken

Gebruikersbeoordelingen