Aquaboard D11 Pro plus elektrische pomp met accu, powerbank en draagtas.

€17900

Suppomp. Eenvoudig, snel en licht opblazen van nagenoeg alle opblaasbare objecten, Inflatie/deflatie, accu, 12V, adapter, powerbank en draagtas. Snel opladen en automatische stop bij behaalde gewenst

Kleur: ZWART / DONKERGRIJS / BLAUW

Uitsluitend online verkocht en verzonden door HeVer

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Deze ultra sterke Aquaboard D11 Pro Plus is de ultieme SUP Pomp met krachtige (tot 20PSI) prestaties 360L/M en compact design. Dit is het allernieuwste 2024-2025 model van dit merk. Met een gewicht van slechts 1260 gram is deze draagbare krachtpatser perfect voor moeiteloos transport. De indrukwekkende accucapaciteit van 12000 mAh (6x 2000mAh en opgeladen in slechts 2 uur via USB C, zorgt voor langdurige power op of naast het water. De extra toegevoegde powerbank en handige hard-cover opbergtas maken het helemaal compleet.

Deze pomp gaat verder dan oppompen, met de mogelijkheid om ook moeiteloos leeg te laten lopen. Geen gedoe meer, regel alles met één druk op de knop. Met een maximale drukcapaciteit van 20 PSI, LCD-display en voorgeprogrammeerde instellingen is het oppompen een fluitje van een cent. Deze slim ontworpen pomp voor nagenoeg alle opblaasbare objecten, fungeert ook als powerbank, waardoor je andere apparaten kunt opladen terwijl je op pad bent.

Wacht niet langer en verbeter jouw paddleboard-ervaring met de Aquaboard D11 Pro Plus voor ononderbroken avonturen. Ontdek waarom deze SUP Pomp de favoriete keuze is onder avontuurlijke watersporters!

Grote pluspunten;

Handige draagtas
Zeer lang gebruik
1e jaar omruilgarantie
Nederlandse gebruiksaanwijzing
Powerbank

Technische informatie

  • BREEDTE 17 cm
  • HOOGTE (in cm) 8 cm
  • DRUK (in psi) 8 tot 25 PSI
  • STAAT Nieuw

Gebruikersbeoordelingen