AQUABOARD

Elektrische Suppomp met accu 20PSI supboards luchtbedden rubberboten zwembaden

€18900

SUP-pomp: Eenvoudig, snel opblazen in enkele minuten. Inflatie/deflatie, accu/12V/adapter opties. Snel opladen, voor opblaasbare items, automatische stop bij gewenste druk.

Kleur: DONKERGRIJS / ZWART

Uitsluitend online verkocht en verzonden door HeVer

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Aquaboard HOBO DWND D12 Pro Elektrische Suppomp is speciaal ontworpen voor enthousiaste watersportliefhebbers die willen genieten van ultiem gebruiksgemak! Met een krachtige combinatie van 6x 2000 mAh accu's en output van 4000mAh kun je in slechts enkele minuten SUP-board opblazen tot wel 20 PSI, afhankelijk van de grootte. Geen eindeloos pompen meer of vermoeiende handmatige inspanningen, want deze pomp doet het zware werk voor je! Of het nu gaat om jouw vertrouwde SUP-paddleboard, opblaasbare boten, comfortabele luchtbedden, kajaks, matrassen of zelfs handige opblaasbare tenten, deze veelzijdige pomp kan het allemaal aan.
De D12 Pro is niet alleen geschikt voor SUP-boards, maar ook voor een breed scala aan opblaasbare items. Of je nu een ontspannen dag op het water wilt doorbrengen, een avontuurlijke kanotocht plant of gewoon wilt relaxen op het strand, deze multifunctionele pomp staat voor je klaar.
Na de het vullen van de luchtkamers met 360 Liter per minuut zal de compressor in werking treden en het aantal ingestelde PSI volbrengen.
Een ander opvallend kenmerk van de HOBO Pro is de flexibiliteit in stroomvoorziening. Je kunt de pomp op twee verschillende manieren gebruiken: op de interne accu's of via de 12V-aansluiting van jouw auto. Binnen slechts 2 uur is deze suppomp weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik!
Let op! Zodra het op te blazen item vol is en er moet druk (PSI) worden opgebouwd, zal de compressor inschakelen, het aantal DB's is dan tussen 80 en 85 db

Technische informatie

  • BREEDTE 16 cm
  • HOOGTE (in cm) 8 cm
  • LENGTE (in cm) 19 cm
  • DRUK (in psi) 8 tot 25 PSI

Gebruikersbeoordelingen

Loading