Elektrische Suppomp met accu voor supboards, luchtbedden en zwembaden

€17900

SUP-pomp: Eenvoudig, snel opblazen in enkele minuten. Inflatie/deflatie, accu/12V/adapter opties. Snel opladen, voor opblaasbare items, automatische stop bij gewenste druk.

Kleur: DONKERGRIJS

Uitsluitend online verkocht en verzonden door HeVer

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Deze Elektrische Suppomp van Aquaboard met een ingebouwde lithiumaccu (s) van 12000 mAh output 4000mAh (6x 2000mAh) is de nieuwste oplossing voor alle watersportliefhebbers. Met deze pomp kun je in slechts enkele minuten (6-12) jouw standaard SUP-board opblazen tot wel 20 PSI, afhankelijk van de grootte. De pomp is uitgerust met zowel inflatie- als deflatiefuncties en is daarom zeer flexibel in gebruik.
Deze multifunctionele pomp kan worden gebruikt voor verschillende opblaasbare items, zoals SUP-paddleboards, opblaasbare boten, banken, luchtbedden, kajaks, matrassen en opblaasbare tenten. De SUP-pomp stopt automatisch wanneer de ingestelde PSI-waarde is bereikt en heeft een handig handvat waarmee je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.
Een ander voordeel van deze pomp is dat je hem op verschillende manieren kunt gebruiken. Zo kun je hem gebruiken op de interne accu of via de 12V-aansluiting van bijvoorbeeld je auto. Het opladen van de pomp is ook heel eenvoudig en kan via de adapter of zelfs 12V-aansluiting in je auto Binnen slechts 2 uur is de pomp weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik.
Als je op zoek bent naar een hoogwaardige en betrouwbare SUP-pomp die aan al jouw wensen voldoet, dan is de D11 Elektrische Suppomp van Aquaboard de perfecte keuze. Of je nu gaat kamperen, vissen, varen of gewoon een dagje naar het strand gaat, deze pomp is onmisbaar voor jouw watersportavonturen.
Let op! Zodra het op te blazen item vol is en er moet druk (PSI) worden opgebouwd, zal de compressor inschakelen, het aantal DB's is dan tussen 80 en 85 db

Technische informatie

  • BREEDTE 15 cm
  • HOOGTE (in cm) 8 cm
  • LENGTE (in cm) 18 cm
  • DRUK (in psi) 8 tot 25 PSI
  • STAAT Nieuw

Gebruikersbeoordelingen