Badmuts Arena Print 2 Lydia Starfish

€1941

Ontdek de Arena Print 2 Lydia Starfish badmuts voor optimale zwemprestaties. Nu verkrijgbaar!

Kleur: BLAUW / BLAUW / BLAUW

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Sport & Go

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Arena Print 2 Lydia Starfish badmuts is een essentieel accessoire voor alle zwemmers die van zwemmen houden. Ontworpen door het beroemde merk Arena, combineert deze badmuts prestaties en stijl om je te vergezellen tijdens je zwemsessies.
Met zijn unieke, kleurrijke zeesterrenmotief voegt deze badmuts een vleugje plezier en originaliteit toe aan je look. Hij is ideaal voor kinderen en volwassenen en past op alle hoofdvormen dankzij de grote elasticiteit.
Deze badmuts is gemaakt van siliconen van hoge kwaliteit en is uitstekend bestand tegen chloor en zeewater en gaat lang mee. Hij beschermt je haar ook optimaal tegen schadelijke chemicaliën en UV-stralen.
Maar deze badmuts is niet alleen esthetisch mooi, hij is ook zeer functioneel. Het ergonomische ontwerp en de hydrodynamische vorm verminderen de weerstand in het water, zodat je sneller en efficiënter kunt zwemmen. Bovendien zorgen de platte naden voor maximaal comfort zonder irritatie of jeuk.
Of het nu voor een intensieve training is of een eenvoudige duik in zee, de Arena Print 2 Lydia Starfish badmuts is de perfecte keuze voor alle zwemmers. Voeg hem nu toe aan je zwemuitrusting!

Technische informatie

Staat

Nieuw

Gebruikersbeoordelingen