ASS MAGIC Flex Fit Foam Trucker Pet - Zwart/Wit

€2299

Stap in een mix van tijdloze stijl en modern comfort met de ASS MAGIC Flex Fit Foam Trucker Caps

Kleur: BLAUW / WIT

ADULTE

Uitsluitend online verkocht en verzonden door ASS MAGIC

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

ASS MAGIC FLEX FIT FOAM TRUCKER CAPS: KLASSIEKE STIJL ONTMOET MODERN COMFORT
Stap in een mix van tijdloze stijl en modern comfort met de ASS MAGIC Flex Fit Foam Trucker Caps. Geïnspireerd door het klassieke jaren '70 ontwerp met schuim voorpaneel, is onze pet geüpdatet met een futuristische draai, met een gebogen vizier waarmee je in stijl in de toekomst kunt kijken.

BEKNOPTE EN STIJLVOL
De snapback-sluiting van de pet zorgt voor een verstelbare pasvorm, wat niet alleen zorgt voor een stijlvolle look, maar ook voor een knusse en comfortabele ervaring. Draag je ASS MAGIC pet met vertrouwen, of je nu sport of gewoon aan het chillen bent.

KLASSIEK DESIGN MET EEN MODERNE TWIST
Deze pet combineert het geliefde ontwerp van klassieke truckercaps met een eigentijds randje. Het gebogen vizier voegt een vleugje moderne stijl toe, terwijl het voorpaneel van schuim een ​​eerbetoon is aan het tijdloze ontwerp van de jaren '70.

PRONK TROTS MET JE KONTMAGIE
Het ASS MAGIC-logo prijkt trots op de dop, zodat je je affiniteit met ons merk kunt laten zien. Of je nu op pad bent, de stad in gaat of gewoon je dag doorbrengt, onze pet voegt een vleugje magie toe aan je stijl.

Koop vandaag nog de ASS MAGIC Flex Fit Foam Trucker Cap. Stap de toekomst in met deze mix van klassiek en modern design en laat elke dag een magisch avontuur zijn!

Technische informatie

  • MATERIAAL Plastic
  • STAAT Nieuw

Gebruikersbeoordelingen